Home » Producten » ABS » Anti Warp ABS-X Zwart
 • Zwart filament 1.75mm Rol
 • Zwart filament 1.75mm Rollen
 • Zwart filament 2.85mm Rol
 • Zwart filament 1.75mm Rol
 • Basic ABS Zwart 3D Print Voorbeeld
 • Zwart filament 1.75mm Rol

Anti Warp ABS-X Zwart

25.95 inclusief BTW

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)
2.85mm Opties selecteren1.75mm Opties selecteren

Anti Warp ABS X filament

Elk 3D object heeft een unieke toepassing. Dit betekend automatisch dat elk object ook een materiaal nodig heeft dat past bij deze toepassingen. Objecten die een tegen een stootje moeten kunnen adviseren wij te printen met ons PET-G of ABS filament. Wie ervaring heeft met ABS printen is bekend met het feit dat dit materiaal krom trekt. Deze kromtrekking heeft als oorzaak krimp tijdens het afkoelen van het materiaal. Door deze kromtrekking kan het zo zijn dat de nozzle door de onderliggende laag heen veegt, in plaats van dat de nieuwe leg netjes over de onderliggende laag heen wordt gelegd. Daarnaast kan het gebeuren dat de print loslaat van de printer. Een materiaal dat minder warpt is daarom beter dan een materiaal dat veel warpt. Dit gaf ons het idee om een ultieme ABS uit te brengen. Wie wil er nou geen sterke en mooie objecten printen zonder warping of cracking?

Met behulp van de ‘zero warping technology’ is het gelukt om dit materiaal te verkrijgen. Behalve dat de warping bijna is verdwenen heeft deze technologie er ook nog voor gezorgd dat de hechting tussen de lagen in extreem goed is en blijft dit materiaal beter aan de printplaat vastzitten. Ervaar zelf hoe eenvoudig printen met ABS kan zijn en bestel dit product direct uit voorraad.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS zero Filamenten

De FDM 3D printer heeft voor dit materiaal de volgende instellingen nodig: Het filament moet verwarmd worden tot een temperatuur tussen de 240 en 260 C. De printsnelheid en laagdikte zijn onder andere oorzaak van deze range van 20 C. Het printbed heeft ideaal een temperatuur rond de 80 C. Kromtrekking van ABS is bij de zero lijn minder dan bij de standaard soort. Als er toch nog warping voorkomt kan de laagdikte verminder worden, of de laagdikte omlaag gebracht. Dit product is voortgekomen uit uitgebreide research door thermoplast professionals. Het wordt vervaardigd in Nederland op geavanceerde machines.
De rondheid van de filament is >95%. Hierdoor gaat het materiaal soepel door de geleider buis en nozzle. Elke rol heeft een Lot nummer waarmee we de oorsprong van het basismateriaal en de additieven altijd kunnen achterhalen. Wij zorgen voor een perfect materiaal, zodat jij je kunt uitleven op een prachtig ontwerp.

Verpakking Premium ABS zero Filament

De ABS met ‘zero warping technology’ is op gelijke precieze manier ingepakt als de gewone Abs premium filament. De zwarte filament is gespoeld op een spoel met een gatdiameter van 50.5 mm. Hiermee is dit filament te gebruiken op vele FDM 3D machines. Het filament is afgesloten van e buitenlucht verpakt in een stevige box.

Aanvullende informatie ABS zero Filament Premium

ABS prints hebben de unieke eigenschap dat ze nabewerkt kunnen worden met aceton. Dit geeft de objecten een perfect glad oppervlakte. Lees voor gebruik goed de verpakking van de aceton. Niet alle aceton kan ABS laten oplossen. Daarnaast staat er informatie op het etiket over de veiligheid. Een toepassing voor het nabewerken van ABS prints met aceton is het gladmaken van een 3D gescand hoofd, of het nabewerken van een 3D print voor een gietproces.

Additional Information

Materiaal

ABS-X

Soort

Anti Warp X

Kleur

Zwart

Ral code kleur

RAL 9017

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

283 meter

lengte bij 2.85mm

107 meter

print-temperatuur

240°C-260°C

platform-temperatuur

80°C-90°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.1 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

brand

1 review for Anti Warp ABS-X Zwart

 1. 1
  5 out of 5

  Door op

  Ik heb inmiddels de zwarte, rode en witte variant van de premium abs 1.75mm. Het plastic print echt super, het is voelbaar sterker en details zijn ook mooier. Voor mij geen andere plastic meer.

Een beoordeling toevoegen

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: