Home » Producten » ABS » Basic ABS AppelGroen
  • AppelGroen filament 1.75mm Rol
  • AppelGroen filament 1.75mm Rollen
  • AppelGroen filament 2.85mm Rol
  • AppelGroen filament 1.75mm Rol
  • Basic ABS AppelGroen 3D Print Voorbeeld
  • AppelGroen filament 1.75mm Rol

Basic ABS AppelGroen

19.95 15.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Basic ABS filament Appel Groen

Basic ABS Appel Groen filament is een van de 25 kleuren die wij leveren. Deze kleuren kunnen ook worden uitgevoerd in premium kwaliteit. ABS staat voor Acrylonitrile-Butadiene Styrene. Acrylonitrile-Butadiene Styrene is een soort plastic dat wordt gewonnen uit aardolie. Daarom is het ook minder milieuvriendelijk dan sommige andere varianten van plastic filamenten die wij aanbieden. Maar we bevelen ABS filamenten wel aan in bepaalde gevallen. Wanneer er bijvoorbeeld bij de klant behoefte bestaat een hard materiaal te creëren, raden bij ABS aan. Of taaie en buigzame producten, die worden ook het beste gemaakt met ABS filamenten. PLA, ook wel bekend onder de officiële naam Polyactic Acid, wordt gemaakt van bio degradable substanties zoals maïs en suikerbieten. Daarom is PLA van zichzelf ook biologisch afbreekbaar. Het rottingsproces van PLA duurt echter wel vrij lang, dus zo milieuvriendelijk is het nou ook weer niet.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS Filamenten

Basic ABS Appel Groen filamenten kunnen gebruikt worden voor allerlei doeleinden. Ze zijn duurzamer en sterker dan PLA. PLA filamenten worden vaker gebruikt door kunstenaars omdat ze in meer detail bewerkt kunnen worden. Maar PLA is ook brozer, en gaat minder lang mee. Basic Appel Groen ABS filament kan gebruikt worden voor het maken van gereedschappen, plastic auto-onderdelen, de plastic onderdelen van machines, kastdeurtjes, beeldschermen, en dat soort dingen. Veel speelgoed wordt er ook van gemaakt. Om ABS filamenten te gebruiken en er succesvol mee 3D te printen moet de printer wel geschikt zijn. De printer moet temperaturen van 220 graden celcius tot 270 graden aan kunnen. Meestal wordt 250 graden gebruikt. Ook is een verwarmd printerbed optimaal, want zo blijft het ABS basic appel groen filament beter plakken aan het oppervlak van het bed. Het koelt dan niet te snel af, en vervormt niet. Dit vervormen noemt men warpen. Warpen moet vermeden worden, want anders is het eindproduct niet in de vorm die je wilt.

Verpakking Basic Appel Groen ABS Filament

Wat we willen voorkomen is dat ons product wordt aangetast door factoren zoals vocht en oxidatie. Ook UV licht heeft een slechte invloed op het ABS basic appel groen filament, want het vervaagt de kleur. Om al deze dingen te voorkomen bergen wij onze filamenten zo goed mogelijk op. Wij verpakken deze in dozen van karton, en omwikkelen het geheel met plastic. De spoelen waarin wij de filamenten aanleveren sealen we ook in plastic, met een zakje silicagel. De spoelen hebben een gewicht van 1 kg, 2.3, 4.5 of 8 kg. Deze gewichten kunnen in overleg worden aangepast, maar dat doen wij eigenlijk alleen wanneer het grote hoeveelheden betreft.

Aanvullende informatie ABS Filament Basic Appel Groen

De diameter van ABS filamenten basic appel groen is 2.85 mm. We leveren ook diameters van kleiner formaat, namelijk 1.75 mm. De tolerantie die we hanteren is 0.10 mm voor de 2.85 en 0.05 voor de 1.75. De rondheid van onze ABS basic appel groen filamenten is altijd minimaal 95 %. Wij controleren buitengewoon goed op kwaliteit. Dit, en ook het produceren gebeurt in Nederland. Wij hebben dus een goed overzicht van hoe onze producten worden gemaakt en gecontroleerd. Dit ziet u terug in de kwaliteit.

Additional Information

Materiaal

ABS

Soort

Basic

Kleur

Groen

Ral code kleur

RAL 6018

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

404 meter

lengte bij 2.85mm

152 meter

print-temperatuur

220°C-270°C

platform-temperatuur

90°C-110°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.03 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basic ABS AppelGroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: