Home » Producten » ABS » Basic ABS BronsGoud
  • BronsGoud filament 1.75mm Rol
  • BronsGoud filament 1.75mm Rollen
  • BronsGoud filament 2.85mm Rol
  • BronsGoud filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS BronsGoud 3D Print Voorbeeld
  • BronsGoud filament 1.75mm Rol

Basic ABS BronsGoud

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Basic ABS filament Bronze Goud

Basic ABS Bronze Goud is een thermoplastic. Dit Thermoplastic gebruiken bij als filament voor 3D Printers. Bedenk wel dat niet alle 3D printers kunnen werken met ABS. ABS (Acrylonitrile-Butadiene Styrene) heeft namelijk hoge temperaturen nodig om genoeg te smelten, en tevens is een verwarmd printbed erg handig. PLA wordt door de meeste printers wél ondersteund. PLA (Polyactic Acid) is een ander soort plastic dat brozer is dan ABS. Het wordt gewonnen uit plantaardige grondstoffen, zoals bijvoorbeeld maïsolie. Het wordt daardoor gezien als milieuvriendelijk. De productie van PLA filamenten levert ook 50 % minder koolstof di oxide op en verbruikt 60% minder fossiele brandstoffen dan de productie van ABS. Maar daar tegen over staat weer dat ABS bijzonder goed gerecycled kan worden. Het ABS product kan gewoon weer gesmolten worden nadat het is geprint. ABS wordt gewonnen uit aardolie.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS Filamenten

ABS basic bronze goud filamenten kunnen worden ingezet voor allerlei doeleinden. Je kunt er auto-onderdelen van maken, machine onderdelen, speelgoed, muziek instrumenten of onderdelen daarvan, behuizing voor elektronica, onderdelen van keukens, koelkasten, wasmachines et cetera. ABS is vooral zo geschikt omdat het een vrij hard plastic is. PLA kan breken wanneer je het laat vallen. Dit zal bij ABS nooit zo makkelijk gebeuren. ABS is bovendien bestand tegen hogere temperaturen dan PLA. Zoals reeds genoemd is het wel belangrijk om te checken of je printer kan printen met ABS filamenten basic bronze goud. Je moet namelijk hogere temperaturen gebruiken dan bij PLA (Namelijk 220 graden tot 270 graden). Ook raden wij aan het printbed te verwarmen. Als je printer dit niet kan, dan raden wij aan om de filamenten te bevestigen met blauwe tape, of hairspray of met speciale 3Dlac. Er zijn nog 24 andere RAL kleuren beschikbaar voor de ABS filamenten. Ook is er een premium versie. Deze versie bevat meer modifiers die het printgemak bevorderen.

Verpakking BasicBronze Goud ABS Filament

Bij het bewaren van Basic Bronze Goud ABS filamenten is het belangrijk om er voor te zorgen dat ABS niet wordt aangetast door vocht. Je kunt verschillende dingen doen om dit te voorkomen. Ten eerste kun je de filamenten opslaan met een emmer droge rijst korrels ernaast deze zorgen ervoor dat vocht wordt opgenomen. Ten tweede kun je de filamenten opbergen in een hersluitbare plastic zak. Ook heb je ontvochtigers die je kunt gebruiken om vocht op te nemen. Wij verpakken de Basic Bronze Goud ABS filamenten zelf in plastic zakken met ingesloten een zakje silicagel. Dit stoppen wij dan in een kartonnen doos, die we ook weer sealen met plastic.

Aanvullende informatie ABS Filament Basic Bronze Goud

Wij controleren de kwaliteit van onze filamenten uitvoerig. Basic ABS bronze goud filamenten worden in Nederland geproduceerd en gecontroleerd. Wij zitten er bovenop. Regelmatig worden er uit de productielijn samples genomen om te kijken hoe het staat met de kwaliteit van het plastic, de diameter van de filamenten en de rondheid. Wij tolereren een afwijking van 5%, maar niet meer. Kwaliteit staat bij ons voor op.

Additional Information

Materiaal

ABS

Soort

Basic

Kleur

Goud

Ral code kleur

RAL 1036

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

404 meter

lengte bij 2.85mm

152 meter

print-temperatuur

220°C-270°C

platform-temperatuur

90°C-110°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.03 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basic ABS BronsGoud”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: