Home » Producten » ABS » Basic ABS FluorGroen
  • FluorGroen filament 1.75mm Rol
  • FluorGroen filament 1.75mm Rollen
  • FluorGroen filament 1.75mm Rol

Basic ABS FluorGroen

19.95 15.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren

Basic ABS filament Groen Fluor

Tegenwoordig is alleen nog de verbeelding onze grens. Met 3D printen kun je alles wat in je fantasie opkomt en in de printer past maken. Het enige dat je nodig hebt is een werkende 3D printer, een ontwerp, en een substantie die je naar believen kunt vormen. Niet iedere printer werkt even goed samen met iedere substantie. Het is daarom belangrijk te weten welke filamenten je gebruikt om te printen en waarom. De meest voorkomende materiaal soorten zijn van plastic gemaakt, met de toevoeging van zogenaamde modifiers. Wij bieden filamenten aan van ABS (Acrylonitrile-Butadiene Styrene) en van PLA (Polyactic Acid). ABS is bijzonder geschikt voor materialen die duurzaam en krachtig moeten zijn. Speelgoed, waar kinderen mee gooien of op de grond laten vallen, heavy duty gereedschap, plastic onderdelen van machines, auto’s en andere voertuigen, keukens en ga zo maar door. PLA is geschikter voor artistieke doeleinden omdat het in meer detail bewerkt kan worden. PLA is echter wel brozer dan ABS.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS Filamenten

ABS basic groen fluor filamenten zijn, zoals gezegd, sterker dan de PLA filamenten. Ze zijn ook hitte bestendig. Maar dat betekent ook dat ze op een hogere temperatuur behoren te worden geprint. Zorg er dus voor dat de printer hogere temperaturen aan kan. We hebben het dan over temperaturen van 220 graden tot 270 graden. 250 graden celcius wordt aanbevolen door ons. Ook een printbed dat je kunt verhitten is belangrijk voor het 3D printen met ABS basic groen fluor filamenten. Als je het printbed niet verhit, dan warpt het materiaal. Het laat los van het printbed en vervormt zodanig dat het eindresultaat niet meer representatief is voor het originele ontwerp. Dat moet je ten alle tijde natuurlijk willen voorkomen. Dat kan door het printbed te verwarmen tot een graad of 40 tot 90 celcius. Ook kun je proberen de ABS basic groen fluor filamenten te bevestigen aan het printbed met blauwe tape, of met 3Dlac. Deze lak creëert een soort lijmlaag.

Verpakking Basic Groen Fluor ABS Filament

We verpakken ABS basic groen fluor filamenten in kartonnen dozen. De spoelen waarin de filamenten worden gewikkeld zijn van uiterste kwaliteit. Ze worden zelf ook nog eens geseald met plastic, en in de spoel stoppen we nog een zakje van silicagel om vacht op te vangen. Onze filamenten worden zorgvuldig bewaard, en zo behouden wij de kwaliteit van onze ABS basic groen fluor filamenten. Bewaar de filamenten in een koude, droge en donkere ruimte want ze reageren met de lucht, met vocht uit de lucht en met UV licht. UV licht verkleurt de ABS basic fluor groen filamenten.

Aanvullende informatie ABS Filament Basic Groen Fluor

De diameter van onze producten is 1.75 mm of 2.85 mm voor grotere objecten. We wijken maximaal 0.05 respectievelijk 0.10 mm af van deze millimeter. Op de kwaliteit van onze ABS basic groen fluor filamenten wordt uitvoerig getest. In Nederland. Ook worden onze filamenten in Nederland geproduceerd. Niet in China, zoals sommige filamenten van lagere kwaliteit. Ook is de rondheid minimaal 95%. Voor minder doen wij het niet.

Additional Information

Materiaal

ABS

Soort

Basic

Kleur

Groen

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

404 meter

lengte bij 2.85mm

152 meter

print-temperatuur

220°C-270°C

platform-temperatuur

90°C-110°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.03 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel leeggewicht

275 g

netto-gewicht

1.0 kg

brand

bruto-gewicht

1.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basic ABS FluorGroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: