Home » Producten » ABS » Basic ABS Geel
  • Geel filament 1.75mm Rol
  • Geel filament 1.75mm Rollen
  • Geel filament 2.85mm Rol
  • Geel filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS Geel 3D Print Voorbeeld
  • Geel filament 1.75mm Rol

Basic ABS Geel

19.95 15.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Basic ABS filament Geel

Niemand hoeft meer aan te kloppen bij high tech bedrijven om 3D objecten te printen. Iedereen kan zelf een 3D printer kopen voor een betaalbare prijs tegenwoordig. Ook zijn de 3D printers niet meer gigantisch. Je kunt in principe in je garage een 3D printing business beginnen. Bij ons kun je de materialen kopen die je moet gebruiken voor het 3D printen. Deze materialen zijn meestal soorten thermoplastic. Thermoplastic is uitermate geschikt voor 3D printen, omdat thermoplastic gesmolten kan worden, en weer gehard, en weer gesmolten et cetera. Je zou in principe thermoplastic oneindig kunnen her gebruiken. Vooral ABS (dat staat voor Acrylonitrile-Butadiene Styrene) kan goed gerecycled worden. LEGO, bijvoorbeeld, zou je zo weer kunnen omsmelten. ABS is taai en flexibel. Het is zo taai en flexibel omdat het uit taaie aardolie wordt gewonnen. Polyactic Acid, PLA, is minder hard dan ABS. Want PLA wordt gewonnen uit plantaardige olie. PLA is biologisch afbreekbaar. ABS is niet biologisch afbreekbaar. Het is te synthetisch en te chemisch om afgebroken te worden. Je kunt dit ook ruiken als je gaat 3D printen met ABS Basic Geel filamenten. Het ruikt chemisch. PLA ruikt zoet tijdens het printen.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS Filamenten

Basic Geel ABS filamenten komen voor in allerlei producten. Ze zijn geschikt voor het maken van aansteker onderdelen, auto onderdelen, machines, keukenapparatuur, gereedschappen. Fabrieken maken er zelfs tandwielen van. Ook komt ABS voor in apparaten en producten die tegen hoge temperaturen moeten kunnen. ABS basic geel filamenten zijn erg goed bestand tegen warmte bronnen. ABS smelt niet snel, ook al is het een thermoplastic. Je moet het dan wel printen onder hoge temperaturen, te weten van 220 graden celcius tot 270 graden celcius. Zorg ook dat je een print bed hebt, dat verwarmd kan worden. Niet alle 3D printers beschikken daar over, dus het is niet automatisch zo dat iedere printer meteen geschikt is voor ABS basic geel filamenten. Als je het printbed verwarmt blijft het ABS filament beter plakken aan het bed. Dat is belangrijk, anders vervormt het eindproduct.

Verpakking BasicGeel ABS Filament

Wij verpakken Basic Geel ABS filamenten opgerold in een spoel. Bij deze spoel voegen wij een silicagel zakje om vocht op te nemen. Wij sealen dit geheel met plastic. Zo zonderen wij het product af van vochtigheden. Het geheel wordt ook nog eens in een kartonnen doos verpakt, om UV licht buiten te houden, en het product fatsoenlijk te kunnen verschepen. UV licht tast de kleur aan van Basic Geel ABS filamenten, en kan dus maar beter buiten gehouden worden. Als je Basic Geel ABS filamenten wil bewaren, kun je dit het beste in een vochtvrije ruimte doen. In deze ruimte zet je dan bijvoorbeeld een emmer ongekookte rijst, of onvochtiger neer. Die nemen vocht op zodat het niet bij de filamenten komt. Airconditioning helpt ook voor dit doeleind. Dit droogt namelijk ook de lucht. De spoelen zijn 1 kg zwaar, 2.3 kg, 4.5 kg en 8 kg. We kunnen deze hoeveelheden in principe aanpassen, maar dat doen we eigenlijk alleen bij grote bestellingen. Bel ons om hier over te overleggen.

Aanvullende informatie ABS Filament Basic Geel

ABS filament Basic Geel is een filament dat geleverd kan worden in diameters van 2.85 mm, of 1.75 mm. We hanteren een tolerantie van respectievelijk 0.10 mm en 0.05 mm.

Additional Information

Materiaal

ABS

Soort

Basic

Kleur

Geel

Ral code kleur

RAL 1023

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

404 meter

lengte bij 2.85mm

152 meter

print-temperatuur

220°C-270°C

platform-temperatuur

90°C-110°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.03 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basic ABS Geel”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: