Home » Producten » ABS » Basic ABS Glow-in-the-dark-Groen
  • Glow-in-the-dark-Groen filament 1.75mm Rol
  • Glow-in-the-dark-Groen filament 1.75mm Rollen
  • Glow-in-the-dark-Groen filament 1.75mm Rol
  • Glow in the dark Glow-in-the-dark-Groen 3D Print Voorbeeld
  • Glow-in-the-dark-Groen filament 1.75mm Rol

Basic ABS Glow-in-the-dark-Groen

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Basic ABS filament Glow in the Dark Groen

Basic ABS Glow in the Dark Groen is een van onze 50 ABS filamenten. Wij leveren in 25 verschillende RAL kleuren, alles in een basic, en een premium variant. De premium variant bevat meer modifiers die het plastic beter printbaar maken. Basic ABS Glow in the Dark Groen is gemaakt van Acrylonitrile-Butadiene Styrene (ABS). Dit is een plastic soort die wordt gemaakt van fossiele olie. Fossiele olie is niet biologisch afbreekbaar, en daarmee ook niet milieuvriendelijk. Bij de productie van ABS komt 50 procent meer koolstof di oxide vrij en wordt zestig procent meer fossiele brandstof gebruikt dan de andere plastic soort die wij vaak verkopen: PLA (Polyactic Acid). PLA wordt gemaakt van plantaardige grondstoffen, namelijk plantaardige olie (maïsolie). Bij het printen van PLA filamenten komt een zoete, organische geur vrij, in plaats van de meer chemische, synthetische geur die vrij komt bij het 3D printen van Basic ABS Glow in the Dark Groen filamenten.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS Filamenten

ABS basic Glow in the Dark Groen filamenten zijn uitermate geschikt voor het printen van gereedschappen, auto dashboards, boormachine onderdelen, onderdelen van keukengerei airsoft replica’s en ook bijvoorbeeld speelgoed dat tegen een stootje moet kunnen. ABS basic Glow in the Dark Groen is hitte bestendig, maar moet wel op hogere temperaturen worden geprint. Denk daarom goed na over of je printer geschikt is om ABS filamenten mee te printen. Er moeten bepaalde temperaturen bereikt worden voor het succesvol printen met ABS basic Glow in the Dark Groen filamenten. Deze temperaturen bedragen 220 graden celcius tot en met 270 graden celcius.

Verpakking Basic Glow in the Dark Groen ABS Filament

Met de grootste zorg verpakken wij onze producten. De Basic ABS Glow in the Dark filamenten worden om spoelen gewonden voor optimaal gebruik. Deze spoelen zijn verkrijgbaar in 1 kg, 2.3 kg, 4.5 kg en 8 kg varianten, maar er kan overlegd worden over deze hoeveelheden. Wij doen dit wel alleen bij afname van grote bestellingen. De spoelen worden ingepakt in dozen, die plastic worden geseald. Op deze manier houden we de spoelen ver van contact met de lucht, en met vocht en licht. Als ABS basic Glow in the Dark Groen filamenten in contact komen met UV licht kan de groene kleur vervagen. Wij hebben wel ons best gedaan zoveel mogelijk pigment toe te voegen, zodat de kleur diep in de moleculaire structuur zit.

Aanvullende informatie ABS Filament Basic Glow in the Dark Groen

ABS Glow in the Dark Groen Basic filamenten kunnen, zo nodig, met aceton behandeld worden. Doe dit alleen in een goed geventileerde ruimte, want bij dit proces kunnen eventueel gassen vrij komen die niet goed zijn voor de gezondheid. Acetondampen maken het oppervlak van ABS Glow in the Dark Groen filamenten glad en minder grof. Onze ABS filamenten worden uitermate zorgvuldig gecontroleerd volgens Nederlandse standaarden van kwaliteit. Voor diameter en rondheid van ons product hanteren wij een tolerantie voor een afwijking van maximaal 5 %. Een hoger percentage zouden wij nooit accepteren.

Additional Information

Materiaal

ABS

Soort

Basic

Kleur

Groen

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

404 meter

lengte bij 2.85mm

152 meter

print-temperatuur

220°C-270°C

platform-temperatuur

90°C-110°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.03 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel leeggewicht

275 g

netto-gewicht

1.0 kg

brand

bruto-gewicht

1.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basic ABS Glow-in-the-dark-Groen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: