Home » Producten » ABS » Basic ABS TurkooisGroen
  • TurkooisGroen filament 1.75mm Rol
  • TurkooisGroen filament 1.75mm Rollen
  • TurkooisGroen filament 1.75mm Rol

Basic ABS TurkooisGroen

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Basic ABS filament Turkoois Groen

Iedereen kan tegenwoordig printen in 3D. 3D printen is niet langer een geavanceerde technologie die alleen door high tech bedrijven kan worden uitgevoerd. Ook de doorsnee consument kan voor een betrekkelijk betaalbare prijs tegenwoordig 3D printen. 3D printen gaat met verschillende materialen. Deze materialen zijn meestal plastic soorten. De meest voorkomende plastic soorten die worden gebruikt voor 3D printen zijn ABS (Acrylonitrile-Butadiene Styrene) en PLA (Polyactic Acid). Deze plastic soorten hebben verschillende eigenschappen, en worden gewonnen uit verschillende grondstoffen. ABS is hard, taai en sterk, terwijl PLA doorgaans veel brozer is. Maar met PLA kun je gedetailleerder printen in 3D. ABS is ook langer houdbaar dan PLA.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS Filamenten

ABS wordt gewonnen uit aardolie, en is daarom synthetisch en moeilijk afbreekbaar. Basic ABS Turkoois Groen wordt gemixt met een modifier zodat de filamenten beter geprint kunnen worden. Basic ABS Turkoois Groen komt ook voor in andere kleuren. Er zijn 24 andere RAL kleuren waarin dit ABS filament kan worden geproduceerd. Ook kan het filament in premium worden uitgebracht. PLA wordt meestal gebruikt door kunstenaars die gedetailleerde objecten willen creëren. ABS komt vaker voor in industriële contexten. Van ABS wordt bijvoorbeeld speelgoed gemaakt, maar ook onderdelen van keukenkastjes, gereedschap, machines, auto’s, muziekinstrumenten, airsoft geweren et cetera. ABS basic turkoois groen filamenten zijn bestendig, niet alleen tegen fysieke stress, maar ook tegen hitte stress. In een auto die ‘s zomers warm wordt moet je geen PLA hebben, dat desintegreert. Maar ABS blijft sterk ook in de hitte. Je moet het wel printen met een printer die 220 tot 270 graden kan printen. Meestal hanteert men 250 graden als standaardtemperatuur. Ook is het bevorderlijk om een warm printbed te hebben, zodat het ABS basic turkoois groen filament beter hecht aan de printer. Zo niet, dan moet je of tape of 3Dlac gebruiken om het filament te bevestigen. Als je dit ook niet doet gaat het materiaal warpen, oftewel krom trekken.

Verpakking Basic Turkoois Groen ABS Filament

Wij behandelen onze producten met de grootste zorg. Basic Turkoois Groen ABS filament behoort onder juiste omstandigheden te worden vervoerd en te worden bewaard. Deze omstandigheden zijn luchtdicht, vochtvrij en donker. Oxidatie, vocht en UV licht tasten onze ABS filamenten namelijk aan. De filamenten worden opgerold in een spoel van 1 kg tot 8 kg. Maten kunnen in overleg, bij grotere hoeveelheden. Deze spoelen worden verpakt in kartonnen dozen en geseald. Zo kan er weinig van buitenaf bij.

Aanvullende informatie ABS Filament Basic Turkoois Groen

De kwaliteit van ons product wordt zorgvuldig gecontroleerd. In Nederland en niet in het buitenland. Wij staan garant voor de kwaliteit van ons product en verzekeren je er van dat het beter is dan ABS filamenten uit China. ABS filament Basic Turkoois Groen verschijnt in diameters van 1.75 mm en van 2.85 mm. De tolerantie is 0.05 mm en 0.10 mm. Dit is dus een fout van maximaal 5 procent. Meer dan dat tolereren wij hier niet. De rondheid is tevens minstens 95 procent.

Additional Information

Materiaal

ABS

Soort

Basic

Kleur

Groen

Ral code kleur

RAL 6016

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

404 meter

lengte bij 2.85mm

152 meter

print-temperatuur

220°C-270°C

platform-temperatuur

90°C-110°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.03 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basic ABS TurkooisGroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: