Home » Producten » ABS » Basic M-ABS TransparantGroen
  • TransparantGroen filament 1.75mm Rol
  • TransparantGroen filament 1.75mm Rollen
  • TransparantGroen filament 1.75mm Rol

Basic M-ABS TransparantGroen

23.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Basic ABS filament Groen Transparant

3D printen is inmiddels aangekomen bij de reguliere consument. Voor een redelijk betaalbare prijs kan iedereen nu niet alleen een 2D printer, maar ook een 3D printer aanschaffen. Het is wel nodig om een goed ontwerp te maken, maar daarvoor heb je geavanceerde software. Aan de hardware kant heb je de 3D printer zelf, en de stoffen die de 3D printer nodig heeft om aan het ontwerp gestalte te geven. Deze stoffen zijn meestal van plastic omdat plastic de beste eigenschappen heeft voor het succesvol printen van 3D ontwerpen. Plastic is namelijk plooibaar op hogere temperaturen, en op lagere temperaturen kan het juist erg hard worden. Ook heeft plastic vaak een bepaalde buigzaamheid die handig is omdat het dan minder snel breekt. Wij leveren ten minste de twee meest gebruikte plastic soorten voor 3D printen. Wij leveren ABS, dat staat voor Acrylonitrile-Butadiene Styrene en PLA, dat staat voor Polyactic Acid. ABS is een plastic dat wordt gemaakt van aardolie. Dat betekent dat deze stof niet zo makkelijk af te breken valt door natuurlijke processen. PLA heeft een meer plantaardige afkomst. Het wordt namelijk gemaakt van natuurlijke producten zoals bijvoorbeeld maïs en suikerbieten. Bij het 3D printen met PLA komt dan ook een zoete geur vrij die je kunt ruiken. Bij ABS ruik je een geur die meer chemisch aandoet. ABS heeft echter bepaalde kenmerken die belangrijk zijn voor sommige producten, en die PLA mist.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS Filamenten

ABS basic groen transparant filamenten hebben bepaalde kenmerken. Deze kenmerken zijn taaiheid, hardheid, maar ook buigzaamheid. In elk geval heeft ABS deze eigenschappen meer dan PLA. PLA is brozer dan ABS. Maar PLA filamenten kunnen wel in meer detail bewerkt worden. Daarom wordt PLA vaker gebruikt voor artistieke doeleinden. Kunstobjecten hoeven niet per se stevig te zijn, maar vooral mooi. ABS basic groen transparant filamenten zijn ook leverbaar in 24 andere kleuren. ABS filamenten worden vaak gebruikt voor plastic onderdelen van objecten die bestendig moeten zijn tegen impact. Denk aan keuken apparatuur, gereedschappen, Behuizing van elektronische apparatuur, speelgoed, Rubix kubussen et cetera. ABS basic groen transparant filamenten zijn tevens bestendig tegen hogere temperaturen.

Verpakking Basic Groen Transparant ABS Filament

De spoel wordt samen met een silicagel zakje in de spoel zelf, maar niet tussen de draden, luchtdicht geseald met plastic. We stoppen dit in een doos en deze doos wordt nogmaals plastic geseald. Basic ABS filamenten groen transparant worden geleverd in spoelen van verschillende afmetingen en gewichten. We leveren in diameters van 1.75 mm en van 2.85 mm. De gewichten die we standaard hanteren zijn 1 kilogram, 2.3 kg, 4.5 kg en 8 kg. We kunnen afwijken van deze standaarden, maar daarvoor willen we eerst met de klant overleggen. Dit kan bij afname van grotere hoeveelheden.

Aanvullende informatie ABS Filament Basic Groen Transparant

Producten van ABS basic groen transparant filamenten kunnen worden bewerkt met aceton wanneer dat nodig is. Dit is aan te raden wanneer het oppervlak er grof uitziet. Aceton maakt het oppervlak weer glad. Bij dit chemische proces komen wel gassen vrij die beter niet kunnen worden ingeademd. Ventilatie is dus belangrijk.

Additional Information

Materiaal

M-ABS

Soort

Basic

Kleur

Groen

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

392 meter

lengte bij 2.85mm

148 meter

print-temperatuur

220°C-260°C

platform-temperatuur

90°C-100°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.06 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

brand

bruto-gewicht

1.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basic M-ABS TransparantGroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: