Home » Producten » ABS » Basic M-ABS TransparantRood
  • TransparantRood filament 1.75mm Rol
  • TransparantRood filament 1.75mm Rollen
  • TransparantRood filament 1.75mm Rol

Basic M-ABS TransparantRood

23.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Basic ABS filament Rood Transparant

Je kunt tegenwoordig heel gemakkelijk 3D objecten printen. Voor de gewone hobbyist zijn er al vele 3D printers beschikbaar. 3D printen is niet langer een high tech technologie die alleen door grote bedrijven of wetenschappers wordt toegepast. Je hebt hierbij de keuze uit verschillende soorten “inkt”. Deze inkten zijn doorgaans soorten plastic. Deze plastics zijn meestal thermoplastics: plastics die je kunt verhitten en vervormen in de 3D printer. Als ze dan weer stollen zijn ze weer hard en bruikbaar voor allerlei doeleinden. Wat zijn nu de meest gebruikte “filamenten” voor 3D printen? PLA en ABS worden het vaakst gebruikt. Basic ABS blauw transparant is ook een vorm van ABS. ABS wordt gemaakt van petroleum, en is niet biologisch afbreekbaar. Wat je wel gemakkelijk kunt doen is ABS recyclen. Je kunt het geprinte object gewoon weer smelten en daar filamenten van maken. Er gaat dan maar weinig verloren en je kunt dit proces in principe eindeloos herhalen.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS Filamenten

De kracht, flexibiliteit en industriële toepasbaarheid van ABS basic rood transparant maakt dit filament een geprefereerd middel voor engineers en fabrieken. Maar het kan zijn dat je de hete plastic lucht niet kunt waarderen, of de niet milieuvriendelijkheid. PLA is wat dat betreft beter. De damp die vrij komt bij PLA printen is zoet, en PLA is biologisch afbreekbaar omdat PLA filamenten worden gemaakt van maïsolie of suikerbieten. ABS heeft ook een verwarmd print bed nodig om warpen te voorkomen. Anders kun je ABS niet consistent goed printen. Je kunt ook proberen om ABS basic rood transparant filament vast te plakken op het print bed met blauwe tape, of met haarlak of 3Dlac. ABS smelt op een hogere temperatuur dan PLA, en de 3D printer moet dit aankunnen. Je print ergens tussen de 220 en 270 graden celcius. Wij raden 250 graden celcius aan.

Verpakking Basic Rood Transparant ABS Filament

Kartonnen dozen en plastic wrapping zijn onze primaire middelen om de spoelen van ABS transparant blauw basic filamenten te verpakken. Daarmee schermen wij onze producten professioneel af van de buiten lucht. Wij zorgen ervoor dat onze filamenten niet kunnen worden aangetast door contaminanten zoals vocht en UV licht. UV licht tast de filamenten ook aan, en dan vooral de kleur. Vocht kan het spuitstuk van de 3D printer doen ontstoppen, dus bewaar onze producten in droge ruimtes.

Aanvullende informatie ABS Filament Basic Rood Transparant

ABS transparant rode basic filamenten zijn beschikbaar in 24 andere kleuren, en er is ook een premium uitvoering van onze filamenten. De premium uitvoeringen bevatten meer modifiers die het printen vergemakkelijken. Het pigment van onze kleuren zit diep in de plastic vezels, en wij staan garant voor de beste kwaliteit en de beste kleuren. Onze kleuren staan allemaal op de RAL index. Zo kun je de filament kleuren matchen met andere onderdelen van je interieur in een oogwenk. ABS basic transparant rode filamenten zijn hard, stevig en buigzaam. De producten kunnen na printing worden gesneden, gevijld, of gelijmd. Stroeve oppervlakten kunnen worden behandeld met aceton. Dit maakt het product gladder en strakker.

Additional Information

Materiaal

M-ABS

Soort

Basic

Kleur

Rood

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

392 meter

lengte bij 2.85mm

148 meter

print-temperatuur

220°C-260°C

platform-temperatuur

90°C-100°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.06 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel leeggewicht

275 g

netto-gewicht

1.0 kg

brand

bruto-gewicht

1.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Basic M-ABS TransparantRood”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: