Home » Producten » PLA » PLA AppelGroen
  • AppelGroen filament 1.75mm Rol
  • AppelGroen filament 1.75mm Rollen
  • AppelGroen filament 2.85mm Rol
  • AppelGroen filament 1.75mm Rol
  • Basic ABS AppelGroen 3D Print Voorbeeld
  • AppelGroen filament 1.75mm Rol

PLA AppelGroen

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Appel Groen

Groen is een kleur die je voor veel dingen kunt gebruiken als je een object met je 3D printer gemaakt hebt. Met een 3D printer zoals bijvoorbeeld de Ultimaker of de Felix kun je veel dingen zelf maken, zoals een appel, een auto of een ander stuk speelgoed. Om een goed 3D product te kunnen maken dat ook nog eens de juiste kleur heeft zodat het net echt lijkt, wordt er veelal gekozen voor materiaal als ABS of PLA om mee te printen. Als je voor PLA Appel Groen kiest, krijg je met alle printers een goed resultaat omdat dit kwalitatief hoogwaardig materiaal is dat op alle 3D printers gebruikt kan worden.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

PLA Filament wordt niet in zijn puurste vorm gebruikt om er mee in 3D te kunnen printen, want dat is niet mogelijk. Om ervoor te zorgen dat het materiaal wel printbaar is, wordt er voor de Basic versie één modifier aan toegevoegd. PLA is bros materiaal dat wel eens kan breken, maar het heeft als grote voordeel ten opzichte van ABS dat het minder gevoelig is voor warping (kromtrekken). PLA wordt op een milieuvriendelijkere wijze gefabriceerd dan ABS omdat er minder fossiele brandstoffen voor nodig zijn om het te maken. Omdat het na gebruik niet gerecycled kan worden en niet snel biologisch afbreekbaar is, wordt het ook wel omgezet naar de natuureigen stoffen waarvan het gemaakt wordt. De basisgrondstof voor PLA is namelijk maisolie. Dit betekent dat PLA wel een duurzaam materiaal is. Het betekent ook dat het maar lichtjes te ruiken is als je aan het printen bent. Printen met PLA kun je doen met heated bed 3D printer maar dat is niet noodzakelijk om te doen. Als je dat wel doet kun je gebruik maken van 3DLac. Dat is een middel dat voor een betere hechting zorgt, net als een soort lijm. Zonder voorverwarmen kun je direct beginnen met het printen van je object.

Verpakkingen PLA Appel Groen Filament

We streven er als bedrijf naar om alles zo goed mogelijk te doen voor onze klanten zodat zij tevreden zijn. Dit betekent dus ook dat de producten die we afleveren in orde horen te zijn. Om te voorkomen dat deze tijdens de verzending ervan schade oplopen pakken we de materialen zorgvuldig in. We passen daarom de volgende methode toe bij het inpakken van de spoelen: deze gaan eerst luchtdicht in een plastic verpakking en vervolgens in een kartonnen doos. Deze doos wordt ook geseald met plastic. Het materiaal wordt dus dubbel beschermd tegen invloeden van buitenaf. De rollen worden naar onze klanten verstuurd in kartonnen dozen.

Aanvullende informatie PLA filament PLA Appel Groen

Is PLA Appel Groen niet het groen dat je zoekt? Dan hebben we tussen de standaardkleuren ook nog andere tinten groen zitten. Je kunt er echter ook voor kiezen om een tint groen te laten maken, zoals dat ook met verf mogelijk is. Bewaar je materiaal om 3D prints te maken altijd op een droge plek waar het koel is en geen zonlicht bij kan komen. Vocht en UV straling zijn namelijk niet goed voor PLA filament.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Groen

Ral code kleur

RAL 6018

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA AppelGroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: