Home » Producten » PLA » PLA BrandweerRood
  • BrandweerRood filament 1.75mm Rol
  • BrandweerRood filament 1.75mm Rollen
  • BrandweerRood filament 2.85mm Rol
  • BrandweerRood filament 1.75mm Rol
  • Basic ABS BrandweerRood 3D Print Voorbeeld
  • BrandweerRood filament 1.75mm Rol

PLA BrandweerRood

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Brandweer Rood

De naam zegt het eigenlijk al: PLA Brandweer Rood is uitstekend geschikt om objecten in 3D mee te maken zoals een mooie brandweerauto of andere soorten speelgoed die gekenmerkt worden door deze mooie bekende rode kleur. Als je ervoor kiest om PLA te gebruiken krijg je een intense kleur en zal het 3D object er geweldig uit komen zien. Het is van de hoogst mogelijke kwaliteit en de kans dat het kromtrekt is klein omdat PLA dat niet snel doet. En ongeacht wat voor 3D printer je hebt, ze zijn allemaal geschikt voor PLA filament.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Bij het werken met PLA Filament in een 3D printer kun je het printbed eerst voorverwarmen, maar dat is niet noodzakelijk. Het voordeel van voorverwarmen is dat je als hulpmiddel 3DLac kunt gebruiken. Dit werkt als een soort lijm en zorgt ervoor dat het object beter hecht. Zonder voorverwarmen kun je geen 3DLac gebruiken. Als je graag direct wilt beginnen met printen kan dat dus ook met PLA filament. Je stelt de printer in tussen de 180 en 220 graden Celsius en het printen kan beginnen. Tijdens het proces zul je geen sterke lucht ruiken. Dit komt omdat PLA gemaakt wordt op basis van maisolie en dat geeft weinig geur af. Op zich is PLA niet te gebruiken als printmateriaal. Er worden eerst nog een aantal modifiers aan toegevoegd zodat het printbaar wordt. In het geval van PLA Brandweer Rood is er dat slechts eentje. PLA is makkelijk in het gebruik, is nauwelijks onderhevig aan warping (kromtrekken) en kan breken, maar dat gebeurt niet heel snel. Het is ook een duurzame grondstof, in de zin dat er weinig fossiele brandstoffen gebruikt hoeven te worden tijdens de productie ervan. PLA kan niet worden gerecycled maar het is wel weer om te zetten in natuureigen stoffen en daarmee dus minder belastend voor het milieu.

Verpakkingen PLA Brandweer Rood Filament

Als je een bestelling voor PLA bij ons plaatst, zorgen wij ervoor dat deze in de best mogelijke staat bij jou arriveert. Dit doen we door de spoel tweemaal luchtdicht te verpakken. Eerst wordt de spoel op zich al geseald en sluiten we een zakje silicagel bij waardoor de kans dat het product vochtig wordt, wordt gereduceerd. De ingesealde spoel doen we voor je in een kartonnen doos die ook nog eens geseald wordt. Kortom, de spoel is dan beschermd tegen vocht en licht. We gebruiken kartonnen dozen die we voorzien van een label om de rollen PLA filament in te verpakken.

Aanvullende informatie PLA filament PLA Brandweer Rood

Is het PLA filament Brandweer Rood niet precies het rood waar je naar op zoek bent? Dan kunnen we ook een andere tint rood voor je maken. Dit doen we alleen bij bestellingen die meer dan 40 kilo wegen. Als je een grote bestelling doet en je hebt geen standaardmaat spoel die op je 3D printer past kunnen we er eentje voor je op maat maken. Heb je bijvoorbeeld een Makerbot of Ultimaker 3D printer? Dan hebben we daar altijd een passende oplossing voor.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Rood

Ral code kleur

RAL 3020

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA BrandweerRood”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: