Home » Producten » PLA » PLA BronsGoud
  • BronsGoud filament 1.75mm Rol
  • BronsGoud filament 1.75mm Rollen
  • BronsGoud filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS BronsGoud 3D Print Voorbeeld
  • BronsGoud filament 1.75mm Rol

PLA BronsGoud

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Bronze Goud

Kwalitatief goede en mooie producten kun je ook zelf maken met behulp van een 3D printer. Wat heb je behalve een goede printer zoals bijvoorbeeld een Ultimaker of Felix nog meer nodig? Goed materiaal om de print mee te maken mag uiteraard niet ontbreken en om het product extra te laten hechten kun je er voor kiezen om 3DLac te gebruiken. Vaak gebruikte materialen voor het printen in 3D zijn ABS of PLA. Er zijn wat verschillen tussen deze twee te noemen en je kiest het beste voor het materiaal waarmee jij denkt dat je goed uit de voeten kunt. Wil je bijvoorbeeld een mooi sieraad voor jezelf proberen te maken? Dan is PLA Bronze Goud een uitstekende keuze.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

PLA is voor alle 3D printers geschikt en makkelijk om mee te werken. Onze PLA is van hoge Nederlandse kwaliteit en te printen met of zonder heated bed. Bij gebruik van het heated bed kies je een temperatuur die bij PLA varieert tussen de 40 en 70 graden Celsius. We raden aan de printer in te stellen op een temperatuur tussen de 180 en 220 graden Celsius. Let wel: Een heated bed is dus niet noodzakelijk bij PLA. Omdat de 3D printer warm wordt tijdens het proces doe je er verstandig aan om het vertrek waar deze zich bevindt altijd goed te ventileren. Gezien het feit dat PLA filament op basis van maisolie gemaakt wordt, scheidt het tijdens het printproces slechts een lichte geur af. Dit in tegenstelling tot ABS dat een behoorlijk chemische lucht afgeeft. PLA wordt beschouwd als niet belastend voor het milieu omdat het van een natuurlijk product gemaakt wordt. Tijdens het productieproces van PLA worden er ook minder fossiele brandstoffen ingezet dan bij ABS het geval is. Gebruik je het PLA filament niet meer? Dan kun je het niet recyclen maar is het wel op een milieubewuste manier terug om te zetten naar natuureigen stoffen. PLA is als puur materiaal niet geschikt om mee te printen in 3D. Derhalve wordt aan de Basic variant één modifier toegevoegd, waardoor het wel printbaar wordt.

Verpakkingen PLA Bronze Goud Filament

Tegenwoordig is het bestellen en laten thuisbezorgen van pakketjes de normaalste zaak van de wereld. Je verwacht daarbij natuurlijk wel dat je pakket ook ongeschonden bij jou thuis aankomt. Om met de grootste zekerheid te kunnen zeggen dat dit ook het geval is, pakken wij al onze producten op een dusdanige wijze in dat beschadiging zoveel mogelijk voorkomen wordt. Daarbij denken we niet alleen aan beschadiging tijdens het transport doordat er wat ruw met de pakketten omgegaan wordt. Het gaat ook om negatieve invloeden zoals zonlicht en vocht die de kwaliteit van onze producten zeker niet ten goede komen.

Aanvullende informatie PLA filament PLA Bronze Goud

Als je pakket in goede staat bij jou is aangekomen, dien je er zelf zorg voor te dragen dat je het PLA materiaal dat erin zit op de juiste manier en op de juiste plek bewaart. Dit betekent dat je zorgt voor een niet-vochtige plek waar ook geen zon bij komt. Deze plek dient ook koel te zijn.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Goud

Ral code kleur

RAL 1036

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA BronsGoud”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: