Home » Producten » PLA » PLA FluorGroen
  • FluorGroen filament 1.75mm Rol
  • FluorGroen filament 1.75mm Rollen
  • FluorGroen filament 1.75mm Rol

PLA FluorGroen

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Groen Fluor

Zoek je een kleur groen die lekker opvalt en die ook buiten goed zichtbaar is? Kies dan voor PLA Groen Fluor om je prints in 3D te maken. Het is vooral een goed idee om hier voor te kiezen als je iets maakt waarvan je echt wilt dat het opvalt en dat het direct de aandacht van mensen trekt. Denk bijvoorbeeld eens aan bordjes die je wilt ophangen als je een wandeltocht georganiseerd hebt. Niets valt beter op dan iets dat fluoriserend is en afwijkt van de natuurlijke kleuren die er bij in de buurt zijn. Met PLA ga je ook nog eens voor de beste kwaliteit.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Stel, je hebt een 3D printer aangeschaft. Je hebt de gebruiksaanwijzing gelezen en weet nu precies wat je wilt gaan doen. Daarvoor kies je eerst het juiste materiaal uit in een kleur die jij graag wilt. Veelgebruikte materialen zijn ABS en PLA. Als je voor PLA kiest, kies je in ieder geval voor een duurzaam materiaal. Het mag zo heten omdat er bij de productie minder fossiele brandstoffen gebruikt worden dan bij ABS. Bovendien wordt het gemaakt van een natuurlijk product. PLA wordt gefabriceerd van maisolie en kent daarom ook nauwelijks geurafgifte tijdens het printproces. Als je het niet meer gebruikt duurt het lang voordat het zou vergaan in de natuur maar daar hoeft niet op gewacht te worden. Het kan namelijk ook weer omgezet worden in natuureigen stoffen en vormt op die manier geen bedreiging voor het milieu meer. Om met PLA te kunnen printen in 3D worden er zogenaamde modifiers aan toegevoegd. Zonder deze middelen is printen helemaal niet mogelijk. De Basic versie van het materiaal kent slechts één modifier die er voor zorgt dat het printbaar is. Als je aan de slag gaat met je 3D printer, hoe er dan wel even rekening mee dat het apparaat warm wordt en zijn warmte ook kwijt wil kunnen. Zorg er daarom altijd voor dat het in een goed geventileerde ruimte staat of dat er een raam open kan.

Verpakkingen PLA Loof Groen Filament

Wanneer je enthousiast aan de slag wilt met je PLA filament verwacht je natuurlijk niet anders dan dat dit netjes thuisbezorgd wordt en er prima uit ziet. Om ervoor te zorgen dat de spullen ook in goede staat bij jou aankomen doen we er een goede verpakking omheen. Deze verpakking bestaat uit twee maal plastic in het geval van een spoel. De spoel steken we samen met een zakje silicagel in een plastic zak die geseald wordt. Het geheel gaat in een doos om te kunnen verzenden, maar ook daar doen we nog eens plastic om heen. Het totale pakket is zo beter bestand tegen zonlicht en vocht en de kans op beschadigingen wordt ermee ook geminimaliseerd.

Aanvullende informatie PLA filament PLA Loof Groen

Bewaar PLA filament altijd in een ruimte waar het niet vochtig is en ook koel. Hou de zon buiten omdat ook deze een negatieve invloed op de kwaliteit van het materiaal kan hebben.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Groen

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel leeggewicht

275 g

netto-gewicht

1.0 kg

brand

bruto-gewicht

1.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA FluorGroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: