Home » Producten » PLA » PLA FluorOranje
  • FluorOranje filament 1.75mm Rol
  • FluorOranje filament 1.75mm Rollen
  • FluorOranje filament 2.85mm Rol
  • FluorOranje filament 1.75mm Rol

PLA FluorOranje

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Oranje Fluor

Op zoek naar mooi en goed materiaal om 3D prints mee te maken? En mag het een opvallende kleur worden die goed zichtbaar is, bijvoorbeeld in de open lucht? Dan is het lang geen gek idee om voor PLA Oranje Fluor te kiezen. Denk hierbij eens aan de kleur van fluoriserende hesjes, dan heb je een idee wat het precies inhoudt als je voor deze kleur kiest. Dit is een ideale kleur als je producten wilt maken die goed opvallen. Printen met PLA is mogelijk op iedere 3D printer. Het maakt niet uit of het nu een Felix of Ultimaker is, het kan met alle 3D printers gecombineerd worden.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Puur PLA filament is niet bruikbaar om prints in 3D mee te maken. Hier worden eerst zogenaamde modifiers aan toegevoegd zodat het materiaal printbaar wordt. Bij de Basic producten gaat het slechts om één modifier. Bij de Premium producten worden er meer aan toegevoegd. PLA kun je met of zonder voorverwarmd printbed gebruiken. Als je een heated bed hebt kun je 3DLac gebruiken, hetgeen voor een betere hechting van het object zorgt. Als je geen gebruik maakt van heated is dat niet mogelijk. Dit PLA filament is bruikbaar voor printers met of zonder verwarmd printbed. PLA filament kun je niet recyclen en het is biologisch slecht afbreekbaar. Slecht voor het milieu, denk je dan? Niet helemaal, want PLA is wel terug om te zetten naar natuureigen stoffen die geen extra belasting voor het milieu vormen. Daarom is PLA toch duurzaam. PLA wordt gemaakt van maisolie en dat zorgt ervoor dat er tijdens het printen geen chemische lucht wordt afgegeven. Je ruikt slechts een licht zoete geur.

Verpakkingen PLA Oranje Fluor Filament

We verpakken onze producten op een dusdanige manier dat deze in goede staat op de plaats van bestemming aankomen. Dit betekent in de praktijk dat we de spoelen dubbel inpakken. Hiermee beogen we te voorkomen dat de spoel in aanraking komt met vocht of zonlicht. Dit is namelijk niet bevorderlijk voor de kwaliteit van de spoel. De spoel wordt samen met een zakje silicagel geseald in plastic. Vervolgens gaat het geheel in een doos die ook voorzien wordt van een plastic laag. Deze wordt ook weer luchtdicht getrokken zodat er een dubbele bescherming ontstaat. Voor het verpakken van de rollen gebruiken we kartonnen dozen waar een label aan bevestigd wordt.

Aanvullende informatie PLA filament PLA Oranje Fluor

Spoelen zijn in verschillende standaardmaten te verkrijgen, maar het is raadzaam eerst even goed op je 3D printer te kijken welke maat erop past. Als je naar de diameter kijkt weet je wat je nodig hebt. Omdat UV straling en vocht slecht zijn voor het PLA filament raden we aan dit koel en droog te bewaren, buiten bereik van het zonlicht. Als je kiest voor PLA Oranje Fluor worden alle bestellingen die je doet, ook al is het niet gelijktijdig, in exact dezelfde kleuren aangeleverd. Door onze Nederlandse productiekwaliteit zit er nooit kleurverschil tussen de zendingen. Is het niet precies de kleur waar je naar op zoek bent? Dan kunnen we ook een kleur speciaal voor je maken.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Oranje

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel leeggewicht

275 g

netto-gewicht

1.0 kg

brand

bruto-gewicht

1.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA FluorOranje”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: