Home » Producten » PLA » PLA Glow-in-the-dark-Groen
  • Glow-in-the-dark-Groen filament 1.75mm Rol
  • Glow-in-the-dark-Groen filament 1.75mm Rollen
  • Glow-in-the-dark-Groen filament 1.75mm Rol
  • Glow in the dark Glow-in-the-dark-Groen 3D Print Voorbeeld
  • Glow-in-the-dark-Groen filament 1.75mm Rol

PLA Glow-in-the-dark-Groen

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Glow in the dark Groen

Je kent beslist wel die leuke figuurtjes die voor kinderen vaak op het plafond geplakt worden en die dan lichtgeven in het donker. Deze Glow in the Dark figuurtjes kun je ook eenvoudig zelf maken met behulp van een 3D printer. Dan kun je ze maken in alle denkbare vormen die je maar wilt hebben. Voor perfecte figuurtjes van een goede kwaliteit en in de juiste kleur kun je kiezen voor PLA Glow in the dark Groen. Daarmee maak je op alle 3D printers leuke producten die oplichten als het donker is.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Als je een heated bed hebt kun je als je ervoor kiest om met PLA te werken eerst je 3D printer voorverwarmen. Het is bij PLA gebruikelijk om dit tussen de 40 en 70 graden Celsius te doen. Voor complexe objecten kun je gebruik maken van het product 3DLac. Dit is een temperatuurafhankelijke lijm waardoor het product beter hecht en dus steviger wordt. Als je heatbed in de printer warm is kun je wel 3DLac gebruiken, anders niet. Zonder verwarmde printplaat is het wel gewoon mogelijk om met PLA te printen, je kunt dan direct beginnen aan het eigenlijke printproces. Je stelt de temperatuur van de printer dan wel in tussen de 180 en 220 graden Celsius. Behalve PLA wordt er voor het printen van 3D producten ook gebruik gemaakt van ABS. De voordelen ten opzichte van ABS zijn dat PLA op basis van een natuurlijk product gemaakt wordt en je het dus tijdens het printproces maar licht ruikt. Het wordt gemaakt van maisolie en het is als PLA niet recyclebaar maar wel terug te brengen naar de natuureigen stof die eraan ten grondslag ligt. Zo is PLA toch duurzaam en er wordt bij de productie ervan ook minder gebruik gemaakt van fossiele brandstoffen. Puur PLA filament is ongeschikt voor printen in 3D. Hieraan wordt eerst in het geval van de Basic versie nog een modifier toegevoegd waardoor het wel als printmateriaal gebruikt kan worden.

Verpakkingen PLA Glow in the dark Groen Filament

Als klant die PLA bestelt verwacht je natuurlijk dat de spulletjes netjes bij je thuisbezorgd worden. Om ervoor te zorgen dat het materiaal tijdens de verzending geen schade oploopt, zorgen wij altijd voor een goede en stevige verpakking. In het geval van de rollen betekent dit dat deze in stevige kartonnen dozen voorzien van een label verzonden worden. Spoelen verpakken we eerst samen met een zakje silicagel tegen het vocht luchtdicht in het plastic. De plastic zak met inhoud gaat in een doos die we ook sealen met plastic. Dit zorgt er dubbel voor dat de spoel niet vochtig wordt en zo zijn kwaliteit behoudt.

Aanvullende informatie PLA filament PLA Glow in the dark Groen

Ongeacht in welke kleur je PLA bestelt, let er altijd goed op dat je het op de juiste plek bewaart. Dat wil zeggen in een droge en koele ruimte, zonder zonlicht. Anders bestaat de mogelijkheid dat je materiaal niet meer de kwaliteit heeft die het hoort te hebben en dat is alleen maar zonde omdat het eindresultaat van je 3D printwerk dan niet meer optimaal is.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Groen

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel leeggewicht

275 g

netto-gewicht

1.0 kg

brand

bruto-gewicht

1.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA Glow-in-the-dark-Groen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: