Home » Producten » PLA » PLA LoofGroen
  • Premium PLA LoofGroen 3D Print Voorbeeld
  • Premium PLA LoofGroen 3D Print Voorbeeld

PLA LoofGroen

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Loof Groen

Groen is er in veel soorten. Om de juiste kleur te vinden bieden we diverse kleuren groen als standaard aan binnen de PLA range. Een voorbeeld hiervan is PLA Loof Groen. Deze kleur kun je goed gebruiken om bijvoorbeeld plantjes te maken met behulp van je 3D printer die niet van echt te onderscheiden zijn. En wat is er nu leuker dan zelf iets te maken dat er ook nog eens mooi en levensecht uitziet? Alle 3D printers kunnen werken met PLA filament, dus het is niet belangrijk wat voor printer je hebt.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Als je kiest voor PLA Loof Groen kun je er op twee manieren mee aan de slag gaan met je 3D printer. De eerste optie waar je voor kunt kiezen is het voorverwarmen van het printbed van je printer op een temperatuur tussen de 40 en 70 graden Celsius. In dat geval kun je ook 3DLac gebruiken om het object dat je aan het maken bent beter te laten hechten. Als je ervoor kiest om niet voor te verwarmen is dat geen probleem bij PLA. Meteen beginnen met printen is dan wel mogelijk en je stelt de printer dan het beste in op een temperatuur tussen de 180 en 220 graden Celsius. Omdat de printer warm wordt is het belangrijk de ruimte waarin deze staat goed te ventileren. De print dient per slot van rekening wel de warmte kwijt te kunnen. Werken met PLA levert weinig geur op omdat het gemaakt is van maisolie. Dit is een groot voordeel van PLA ten opzichte van ABS dat ook veel gebruikt wordt voor 3D printen. Verder is PLA wat makkelijker te breken dan ABS maar loop je veel minder kans op warping (kromtrekken) tijdens het printen. In zijn pure en originele vorm kan PLA niet gebruikt worden om mee te printen. Daarom worden er modifiers toegevoegd zodat wel mogelijk wordt. Een Basic versie wordt met maar één modifier behandeld voordat deze gebruikt kan worden.

Verpakkingen PLA Loof Groen Filament

PLA bestellen is een eenvoudig klusje als je weet welke kleur en wat voor materiaal je wilt hebben om mee te kunnen printen in 3D. Omdat we niet willen dat het materiaal tijdens de verzending van ons naar de klant beschadigd wordt op wat voor manier dan ook, proberen we onze producten op een dusdanige manier in te pakken dat we dit kunnen voorkomen. Zodat het pakket ongeschonden bij de klant arriveert. De verpakking van een spoel bestaat derhalve uit twee lagen luchtdicht plastic. Eén laag gaat om de spoel zelf, de andere om de doos waarin de spoel voor verzending verpakt wordt.

Aanvullende informatie PLA filament PLA Loof Groen

Als je voor PLA Loof Groen gekozen hebben, willen we je adviseren (maar dat geldt uiteraard ook voor alle andere beschikbare kleuren) om het filament op een geschikte plek te bewaren voordat je het gaat gebruiken. Op een geschikte plek is het niet vochtig en kan er ook geen zon binnenkomen. Beide factoren oefenen namelijk een negatieve invloed op de kwaliteit van het materiaal uit.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Groen

Ral code kleur

RAL 6002

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

netto-gewicht

1.0 kg

Diameter

1.75mm, 2.85mm

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA LoofGroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: