Home » Producten » PLA » PLA Oranje
  • Oranje filament 1.75mm Rol
  • Oranje filament 1.75mm Rollen
  • Oranje filament 2.85mm Rol
  • Oranje filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS Oranje 3D Print Voorbeeld
  • Oranje filament 1.75mm Rol

PLA Oranje

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Oranje

Oranje boven, zeker tijdens Koningsdag natuurlijk! Heb je een 3D printer in huis? Dan kun je voor zo’n dag ook heel goed je eigen oranje producten creëren. Om deze te kunnen maken heb je naast een goede 3D printer ook materiaal nodig. We hebben verschillende tinten oranje voor je beschikbaar, zowel in ABS als PLA filament. Met deze producten ben je ervan verzekerd dat je uitstekend materiaal hebt om een 3D product mee te maken, dat ook nog eens een diepe kleur oranje wordt. Je hebt de keuze uit PLA Oranje of Fluor, maar er is ook in beide tinten een Premium versie te verkrijgen. Voordeel van PLA filament is dat je dit op alle FDM 3D printers kunt gebruiken, ongeacht wat voor merk of model je hebt.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Er zijn twee verschillende manieren waarop je kunt printen in 3D met PLA filament. Als je een heated bed hebt verwarm je deze eerst voor tussen de 40 en 70 graden Celsius. Als je dit doet kun je ook gebruik maken van 3DLac. Deze soort lijm zorgt ervoor dat het object beter blijf hechten en dus steviger wordt. Als je geen heated bed hebt hoef je niet het printbed te voorverwarmen en kun je direct beginnen met printen. Dan stel je voor PLA de printer in tussen de 180 en 220 graden Celsius. Je kunt dan meteen aan de slag. In tegenstelling tot ABS dat een chemisch geurtje verspreid tijdens het printen, ruik je bij PLA alleen wat zoets. Dit komt doordat het gemaakt wordt van een natuurlijke grondstof, maisolie. PLA is niet biologisch afbreekbaar maar het is niet slecht voor het milieu. Het kan namelijk omgezet worden naar natuureigen stoffen en dan vormt het geen bedreiging voor het milieu. Puur PLA kun je niet gebruiken om 3D prints mee te maken. Om dat mogelijk te maken, worden er eerst modifiers aan het materiaal toegevoegd. In het geval van PLA Oranje is dat er maar eentje.

Verpakkingen PLA Oranje Filament

PLA is kwalitatief hoogstaand materiaal en het zou zonde zijn als het tijdens de levering beschadigd zou raken door bijvoorbeeld vocht of zonlicht. Dit komt de kwaliteit namelijk niet ten goede. Om ervoor te zorgen dat er niets mee gebeurt verpakken wij het PLA filament uiterst degelijk. We verpakken de rollen in kartonnen dozen en voorzien deze van een label. De spoelen worden dubbel geseald in plastic. De eerste laag komt om de spoel zelf heen te zitten. We voegen er een zakje silicagel bij ter voorkoming van vochtopname door de spoel mocht deze daarmee in contact komen. De ingepakte spoel wordt in een doos gedaan die ook weer met plastic ingepakt wordt. Op deze manier is het luchtdicht verpakt.

Aanvullende informatie PLA filament PLA Oranje

PLA Oranje wordt geleverd als een van de standaardkleuren in ons assortiment. Als je een net iets andere tint zoekt kunnen we deze ook voor je maken. Dit is vergelijkbaar met verf die je in een speciale kleur kunt laten maken. Dit is mogelijk bij bestellingen vanaf 40 kilo. Als je een spoel bestelt, kijk je het beste even naar de diameter ervan. Dan weet je meteen welke maat je nodig hebt.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Oranje

Ral code kleur

RAL 2008

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA Oranje”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: