Home » Producten » PLA » PLA Roze
  • Roze filament 1.75mm Rol
  • Roze filament 1.75mm Rollen
  • Roze filament 2.85mm Rol
  • Roze filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS Roze 3D Print Voorbeeld
  • Roze filament 1.75mm Rol

PLA Roze

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Roze

Als je een goede 3D print wilt maken zorg je er voor dat je een geschikte printer aanschaft. Behalve de printer kies je natuurlijk voor goed basismateriaal, omdat je een zo kwalitatief mogelijk object wilt creëren. Ook in de kleur roze kun je daarvoor bij ons terecht. Je kunt kiezen uit PLA Roze of Premium PLA Roze. Leuk om bijvoorbeeld bloemetjes of speelgoedpoppetjes mee te maken. Als je gebruik maakt van PLA kun je daar mooie 3D objecten mee maken en PLA is geschikt voor alle 3D printers, zoals bijvoorbeeld de Builder en de Velleman.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Bij het werken met PLA in je 3D printer is het niet nodig om de printer uit te rusten met een headed bed, maar dat kan wel. Tijdens het verwarmde bed gebruik zet je de temperatuur tussen de 40 en 70 graden Celsius en verwarm je zo al vast het heatbed. Door dit te doen kun je ook extra gebruik maken van 3DLac. Dit is alleen mogelijk als je ook voorverwarmt en het zorgt ervoor dat het object beter hecht. Zonder voorverwarmen werken met PLA is ook goed mogelijk. Bij het gebruik van PLA komen er nauwelijks geuren naar voren, omdat PLA gemaakt is op basis van maisolie. De uitstoot van CO2 is ook veel lager dan wanneer je ABS zou gebruiken. Tijdens het productieproces van PLA worden minder fossiele brandstoffen gebruikt, dus het materiaal is op verscheidene manieren minder belastend voor het milieu. Het is niet te recyclen en breekt slecht af in de natuur maar het kan wel terug omgevormd worden naar natuureigen stoffen. En is op die manier wel duurzaam. PLA is niet in zijn pure vorm te gebruiken om in 3D te printen, hiervoor worden modifiers aan het materiaal toegevoegd. In het geval van PLA Roze is dat één modifier die ervoor zorgt dat het filament printbaar is.

Verpakkingen PLA Roze Filament

Wanneer je een bestelling bij ons plaatst voor PLA Roze zorgen wij ervoor dat we het goed verpakken zodat het netjes en onbeschadigd bij jou aankomt. Dit doen we door de spoelen luchtdicht in te sealen samen met een zakje silicagel zodat het product geen vocht kan opnemen. De ingesealde spoel gaat in een kartonnen doos die ook nog een keer geseald wordt. De rollen worden verpakt in kartonnen dozen die voorzien worden van een label.

Aanvullende informatie PLA filament Basic Roze

Als je op zoek bent naar een speciale tint roze en dat is niet precies de kleur die PLA Roze je biedt, kunnen we ook deze speciale tint voor je maken. Dit is alleen mogelijk bij grotere bestellingen. Als je bestelling meer dan 40 kilo weegt doen we dit met alle plezier voor je. Als je een spoel nodig hebt die niet verkrijgbaar is bij de standaardmaten, kunnen we er ook eentje voor je op maat maken. Op de verschillende 3D printers kunnen één of twee spoelen zitten en deze hebben niet allemaal dezelfde diameter. Het filament wordt gemaakt met de beste grondstoffen en wordt onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles zodat jij uitstekend materiaal ontvangt.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Roze

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

brand

bruto-gewicht

1.4 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA Roze”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: