Home » Producten » PLA » PLA SneeuwWit
 • SneeuwWit filament 1.75mm Rol
 • SneeuwWit filament 1.75mm Rollen
 • SneeuwWit filament 2.85mm Rol
 • SneeuwWit filament 1.75mm Rol

PLA SneeuwWit

19.95 inclusief BTW

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)
1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA SneeuwWit

Ben je op zoek naar de juiste kleur om een sprookjesfiguur voor je kinderen te printen en willen ze graag Sneeuwwitje hebben? Dan zit je met PLA SneeuwWit filament zeker goed. Dat kan natuurlijk ook niet missen, maar dat zie je al aan de naam. PLA filament werkt met iedere printer, of je nu een Ultimaker of Makerbot hebt, dat maakt niet uit. Je kunt er op iedere 3D printer mee aan de slag. Er wordt vaak gekozen voor materialen als PLA en ABS om mee in 3D te printen. Kies je voor PLA, dan bestaan daarin de versies Basic en Premium. Het verschil hiertussen is dat de Premium versie van meer modifiers voorzien is en daardoor een betere kwaliteit en diepere kleur krijgt. De Basic geeft daarentegen al zeer goede resultaten tegen de laagste prijs bovendien.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA SneeuwWit

PLA is van origine niet geschikt als materiaal om in 3D mee te printen. Om ervoor te zorgen dat je dit er wel mee kunt doen worden er modifiers aan toegevoegd. Voor PLA is er slechts eentje nodig die ervoor zorgt dat het materiaal printbaar is en meteen gebruikt kan worden. Omdat een 3D printer warm wordt tijdens het printen en ook de warmte die er ontstaat kwijt dient te kunnen, zorg je er het beste voor dat het vertrek waar de printer staat altijd goed geventileerd is. Voor de geur die ontstaat tijdens het printen zou het niet hoeven, want deze is slechts licht. Dit in tegenstelling tot ABS dat een chemisch geurtje afscheidt. PLA wordt gemaakt van maisolie en ruikt daarom niet zo sterk maar vrij natuurlijk. Als je materiaal over hebt of niet meer gebruikt is het helaas niet recyclebaar maar het kan wel op een milieuvriendelijke wijze weer omgezet worden naar natuureigen stoffen. In die vorm vormt het ook geen bedreiging voor het milieu meer. Wil je meteen aan de slag met printen? Dan stel je voor PLA filament de 3D printer in op een temperatuur tussen de 180 en 220 graden Celsius. Voorverwarmen is niet noodzakelijk met PLA maar het kan wel. Als je ervoor kiest om wel voor te verwarmen, kun je tevens gebruik maken van 3DLac. Dit is een soort lijm die een beter hechting van het materiaal geeft. Stel om de printer voor te verwarmen deze in op een temperatuur tussen de 40 en 70 graden Celsius zodat het heatbed al warm is voordat je daadwerkelijk begint met printen.

Verpakkingen PLA SneeuwWit

Als je goed materiaal bestelt om mee te printen in 3D wil je uiteraard ook dat je bestelling in goede staat bij jou thuis arriveert. Bestel je PLA bij ons, dan zorgen wij ervoor dat het materiaal dusdanig verpakt wordt dat het tijdens het vervoer zo min mogelijk te lijden heeft. Dit betekent voor de verpakking van de spoelen dat we deze eerst op zich al in plastic sealen, samen met een zakje silicagel dat vochtvorming tegen gaat. De ingepakte spoel gaat in een kartonnen doos, die ook weer verpakt wordt in luchtdicht plastic. De rollen filament worden vervoerd in stevige dozen die tegen een stootje kunnen en waar weinig licht bij kan komen.

Aanvullende informatie PLA SneeuwWit

Zorg er altijd voor dat PLA in een koele ruimte bewaard wordt waar er geen vocht of licht bij kan komen. Dit is namelijk erg slecht voor de kwaliteit van het materiaal.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Wit

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel leeggewicht

275 g

brand

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

1 review for PLA SneeuwWit

 1. 1
  5 out of 5

  Door op

  Schitterende intense kleur wit. veel mooier dan normaal wit.

Een beoordeling toevoegen

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: