Home » Producten » PLA » PLA TurkooisGroen
  • TurkooisGroen filament 1.75mm Rol
  • TurkooisGroen filament 1.75mm Rollen
  • TurkooisGroen filament 1.75mm Rol

PLA TurkooisGroen

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Turkoois Groen

Graag een speelgoedbus printen met je 3D printer? Dan is PLA Turkoois Groen daar beslist een geschikt materiaal met de juiste kleur voor. Deze tint groen houdt een beetje het midden tussen blauw en groen en is ook uiterst geschikt om leuke sieraden mee te maken. Wat je er ook mee wilt maken, als je kiest voor PLA dan kun je daarmee op alle 3D printers aan de slag. Het maakt niet uit wat voor merk je printer is, PLA werkt met allemaal. En jij krijgt er uiteindelijk een mooi professioneel resultaat mee.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Naast PLA filament wordt er ook vaak gekozen voor ABS om prints te maken in 3D. Deze materialen zijn daar beiden ook geschikt voor maar het een heeft net iets andere kenmerken dat het ander. Zo is PLA iets brosser dan ABS en is de kans dat het breekt wat groter, maar daar staat tegenover dat het minder snel kromtrekt tijdens het printen. PLA is een duurzaam materiaal, omdat er bij de productie minder fossiele brandstoffen worden gebruikt. Bovendien is het gemaakt van een natuurlijk product, maisolie. Als je het PLA filament niet meer gebruikt, kun je er altijd voor kiezen om het weer om te laten zetten naar het natuureigen stofje waarvan het gemaakt is. Recyclen is helaas niet mogelijk met PLA. Omdat PLA op zich niet bruikbaar is als materiaal om mee te printen in 3D worden er zogenaamde modifiers aan toegevoegd. Bij de Basic versie van het materiaal is dat er slechts eentje, zodat het printbaar is. De Premium versie wordt voorzien van meer modifiers hetgeen ook een betere kwaliteit oplevert. Printen in 3D met PLA filament kun je zowel met een voorverwarmde als niet voorverwarmde printer doen. Het geeft een lichte geur af tijdens het printen omdat PLA van maisolie gemaakt wordt. Hou er wel rekening mee dat de printer warm wordt en het verstandig is om het vertrek waar deze in staat goed te ventileren.

Verpakkingen PLA Turkoois Groen Filament

We willen graag tevreden klanten en als we een bestelling versturen is het natuurlijk wel de bedoeling dat deze in goede staat arriveert bij degene waarvoor het bestemd is. Om dit te kunnen bewerkstellingen pakken we onze producten uiterst zorgvuldig in. Dit houdt in dat we de spoelen twee maal in plastic verpakken. De eerste keer wordt het plastic om de spoel zelf geseald. Er wordt ook een zakje silicagel bij gedaan ter voorkoming van eventuele vochtopname door de spoel. De spoel gaat ingepakt in plastic in een doos waar we ook luchtdicht plastic om heen doen. De rollen worden verzonden in kartonnen dozen.

Aanvullende informatie PLA filament PLA Turkoois Groen

Omdat PLA filament gevoelig is voor vocht en UV straling is het wijs om het materiaal in een ruimte te bewaren waar geen licht bij kan en waar het niet vochtig is. Als PLA met vocht in aanmerking komt kan dit kwalijke gevolgen hebben voor de kwaliteit. Is de kleur Turkoois Groen niet het groen dat je voor ogen hebt om iets mee te printen in 3D? Misschien vind je iets tussen onze andere standaardtinten groen of kunnen we een speciale tint die jij wilt hebben voor je aanmaken.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Groen

Ral code kleur

RAL 6016

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

spoel leeggewicht

275 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA TurkooisGroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: