Home » Producten » PLA » PLA Zilver
  • Zilver filament 1.75mm Rol
  • Zilver filament 1.75mm Rollen
  • Zilver filament 2.85mm Rol
  • Zilver filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS Zilver 3D Print Voorbeeld
  • Zilver filament 1.75mm Rol

PLA Zilver

19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Zilver

Om goede 3D prints te kunnen maken heb je behalve een goede printer ook goed materiaal nodig. Hiervoor gebruik je filament, dat zowel in een Basic als Premium uitvoering te verkrijgen is. Puur PLA kun je niet zo gebruiken om 3D prints mee te maken. Je dient er modifiers aan toe te voegen, anders is PLA niet printbaar. Voor de Basic uitvoering heb je maar één modifier nodig. Je kunt bij ons bijvoorbeeld kiezen voor PLA Zilver, dat zeer geschikt is voor bijvoorbeeld het maken van sieraden. Met een compatibele 3D printer die je op een bepaalde temperatuur kunt instellen kun je kwalitatief goede producten maken met onze PLA Zilver.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Deze filament kun je gebruiken zonder heatbed of door eerst het heatbed te voorverwarmen tussen de 40 en 70 graden Celsius. Dit is niet noodzakelijk bij het gebruik van dit materiaal, maar het verbeterd wel het printresultaat. Vervolgens kun je de print temperatuur tussen de 180 en 220 graden instellen, om meteen te beginnen met printen. Als je ervoor kiest om met een heated bed te printen kun je gebruik maken van 3DLac. Deze zorgt er namelijk voor dat het materiaal beter hecht. Kies je voor PLA, dan heeft dat een aantal voordelen. Het is om te beginnen een duurzame stof, die altijd weer omgevormd kan worden tot natuureigen stoffen. Mocht je dus wat overhouden, dan kun je dat er altijd mee doen. PLA wordt gemaakt van maisolie en geeft tijdens het printproces nauwelijks geur af, in tegenstelling tot andere materialen zoals ABS. Voor de productie van PLA zijn minder fossiele brandstoffen nodig dan bij ABS, dus is het ook beter voor het milieu. Omdat zowel ABS als PLA niet in de pure vorm bruikbaar zijn om producten in 3D mee te printen, worden er modifiers aan toegevoegd. Bij de PLA Zilver gaat het slechts om één modifier, bij de Premium versie worden meer modifiers toegevoegd. Door de toevoeging van modifiers wordt het materiaal niet alleen printbaar gemaakt maar wordt ook de kwaliteit ervan verbeterd.

Verpakkingen PLA Zilver Filament

Je kunt filament bij ons bestellen en dan dragen wij er zorg voor dat het in goede staat bij jou aankomt. Zodat jij goed materiaal hebt om mee te gaan printen. De spoel wordt geseald door ons en we doen er een zakje silicagel bij zodat er geen vocht door de spoel opgenomen kan worden. De verpakte spoel gaat vervolgens in een doos die ook weer luchtdicht geseald wordt. De rollen worden verstuurd in een doos waar weinig licht in kan doordringen.

Aanvullende informatie PLA filament Basic Zilver

Je kunt PLA standaard in meer dan 25 kleuren bestellen, maar als je net iets anders wilt is het ook mogelijk dat wij een kleur voor je maken. Dit kan alleen bij bestellingen die zwaarder wegen dan 40 kilo. Je kunt spoelen in verschillende maten bij ons aanschaffen, maar ook deze zijn bij grote bestellingen in afwijkende maten te bestellen. Het filament dien je koel en droog te bewaren en te beschermen tegen UV stralen. Als het materiaal hiermee in aanraking komt kan de kwaliteit minder worden. PLA filament is op iedere 3D printer te gebruiken.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Basic

Kleur

Zilver

Ral code kleur

RAL 9006

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

335 meter

lengte bij 2.85mm

126 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

80 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel leeggewicht

275 g

netto-gewicht

1.0 kg

bruto-gewicht

1.4 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “PLA Zilver”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: