Colorfabb filament

/Colorfabb filament
Colorfabb filament2016-12-25T21:38:35+00:00

Colorfabb filament

De meeste 3d print fanaten zijn het er wel over eens: colorfabb filament behoort tot de beste 3d filamenten ter wereld. Een echt Nederlands product om trots op te zijn dus.

Dat het staat voor kwaliteit is ook gewoon goed terug te zien in de producten. Er worden voortdurend materialen ontwikkeld. Zo is er al een hele range schitterende specials waaronder woodfill, copperfill, carbon, maar ook een “standaard” lijn als de HT is hoogst aangeschreven over de hele wereld.

Het merk heeft verschillende productlijnen, welke aansluiten bij verschillende vaardigheidslevels van 3D printen.Zo zijn de PLA/PHA en XT filamenten goed voor beginners tot gemiddelde gebruikers. Hier kun je ook nGen nog onder rekenen, al werken HT en nGen filamenten het best in de handen van de gevorderde 3D printers onder ons, of voor diegenen die industriële toepassingen hebben voor dit filament.

Colorfabb heeft zijn eigen unieke menging van PLA/PHA wat zorgt voor een sterker en minder broos PLA 3D print filament. Ook PHA (polyhydroxyalkanoate) is een bio-polyester, net als PLA, dus ook de unieke menging van de 2 is nog steeds 100% biologisch afbreekbaar.
Het is geurloos, net als gewoon PLA. Het is wel veel flexibeler dan standaard PLA. Warping zal je met dit filament ook niet gauw gebeuren.

Daarnaast heeft Colorfabb een schitterend scala aan hele mooie, volle kleuren. All the fabb colors, zeg maar.

Extreem Exacte Diameter Tolerantie
Het merk gaat behoorlijk ver waar het gaat om kwaliteit. Tijdens de productie, gebruiken zijn geavanceerde systemen om de diameter te monitoren. Dit gebeurt tot wel 1000 maal per seconde! Ze geven dan ook een tolerantie van 0.05mm af op zowel 1.75mm, als 2,85mm colorFabb 3D printing filaments.

Non-stop Testing
Het merk heeft ook zijn eigen toegewijde test centrum.  Ze testen continue hun filamenten op allerlei verschillende printers voor het beste resultaat.

Alle Colorfabb filamenten»
colorFabb filamenten
colorFabb XT filamenten
colorFabb nGen filamenten

Neem ook een kijkje in de fabriek:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

De waardering van www.goedkope3dfilamenten.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.2/10 gebaseerd op 199 reviews.