Home » Producten » Colorfabb » PLA/PHA » ColorFabb PLA/PHA Bladgroen

ColorFabb PLA/PHA Bladgroen

35.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Colorfabb PLA/PHA Bladgroen

Colorfabb PLA/PHA is filament van zeer hoge kwaliteit. Er worden veel eisen gesteld aan kwaliteitscontrole en regelmatig sample onderzocht. Colorfabb is een Nederlands bedrijf en maakt haar filament dan ook in Nederland. Bladgroen is een typerende all round groene kleur die voor veel gebruikt kan worden.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Levertijd: 1-2 werkdagen

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten van colorfabb

Colorfabb PLA/PHA is een blend die Colorfabb heeft gemaakt om de printeigenschappen zo goed mogelijk te krijgen. Hierbij was PLA alleen niet goed genoeg. Ze hebben ze PHA gemengd om voor ultiem printgemak een filament te produceren. 3D printen met dit filament is dan ook makkelijker dat met menig ander filament. Met dit filament heb je minder last van krimp, dit resulteert dat het makkelijker op het printbed blijft plakken. Tevens is er wrijvel geen mogelijkheid is op warping. Ook de temperatuur range waarin je nog goed kan 3D printen is groter dan bij andere 3D filamenten. Ook heeft dit filament minder snel te verbranden in de nozzle, dus wanneer de printer langer dan normaal stand-by staat met een warme nozzle, zal dit minder snel in verstoppingen zorgen. De kleur van het filament is Bladgroen. Ook wel loofgroen of grasgroen genoemd.

Aanvullende informatie Colorfabb PLA/PHA filament

Het filament wordt verpakt in kartonnen doosjes, deze is handig om te bewaren, zodat je het filament hier ook in kan opslaan wanneer je het voor langere tijd niet gebruikt. Het filament dient op een donkere plek op kamertemeperatuur opgeslagen te worden. Handig is om hierbij de gaatjes aan de zijkant van de spoel te gebruiken, om te zorgen dat het filament niet in de knoop raakt. Mocht het voorkomen dat je niet weet of het 3D filament goed is opgeborgen en in de knoop zit, kan je het enkele meters afrollen om te kijken of je een knoop tegen gaat komen. Dit voorkomt dat je waardevolle print halverwege faalt.

Additional Information

Materiaal

PLA

Kleur

Groen

Ral code kleur

Pantone 349C

Diameter

1.75mm, 2.85mm

brand

print-temperatuur

295°C-220°C

platform-temperatuur

60 – 80°C

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.05mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ColorFabb PLA/PHA Bladgroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: