Home » Producten » Colorfabb » PLA/PHA » ColorFabb PLA/PHA Hemelsblauw

ColorFabb PLA/PHA Hemelsblauw

35.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Colorfabb PLA/PHA Hemelsblauw

De PLA/PHA is een zelfgemaakt blend van materialen die je nergens anders vindt. Het is gemaakt om de printeigenschappen van de materialen te combineren om zo een materiaal te maken wat subliem print! Colorfabb is een van de bekenste merken 3D print filament en kwaliteit is gegarandeerd met dit filament!

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Levertijd: 1-2 werkdagen

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten PLA/PHA Hemelsblauw

Colorfabb filamenten zijn zeer gebruiksvriendelijk. Ze zijn met elke FDM 3D printer te printen, zijn altijd mooi van kleur en zeer gemakkelijk te printen. De kleur is strak hemelsblauw.
De fabrikant heeft een zeer uitgebreide testomgevingen, en garanderen de hoogste kwaliteit te leveren. Omdat ze inhouse wordt getest met meerdere printers, kunt u er altijd zeker van zijn dat het materiaal naar behoren presteert. Tevens zit er een grote kwaliteitscontrole op de diameter van het filament. Tijdens het produceren wordt dit wel 100x per seconde gemeten, hierdoor kunt u er van op aan dat het filament altijd in de marges valt van de opgegeven tollerantie. De tollerantie is voor zowel 1.75mm als 2.85mm gelijk, en 0.05mm.

Aanvullende informatie Colorfabb PLA/PHA filament

Filament van colorfabb komt in een vacuum gesloten dubbele zak met daarin silicagel. PLA/PHA filament van colorfabb dient in een donkere ruimte te worden opgeslagen onder kamertemperatuur. Indien mogelijk zou een luchtdichte zak met vochtreters zoals sicicagel de houdbaardheid verbeteren. Ook zijn de rollen doorzichtig, waardoor makkelijk gezien kan worden wanneer het filament op is, en wanneer het vervangen moet worden. Daarnaast zitten er in de rollen gaten om het filament doorheen te steken wanneer het niet gebruikt word.

Additional Information

Materiaal

PLA

Kleur

Blauw

Ral code kleur

RAL 5015

Diameter

1.75mm, 2.85mm

brand

print-temperatuur

295°C-220°C

platform-temperatuur

60 – 80°C

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.05mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ColorFabb PLA/PHA Hemelsblauw”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: