Home » Producten » Colorfabb » PLA/PHA » ColorFabb PLA/PHA Oranje

ColorFabb PLA/PHA Oranje

35.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Colorfabb PLA/PHA Oranje

De beste filament voor een goede prijs! Deze Nederlandse filamenten van hoge kwaliteit worden gemaakt met niks anders dan probleemloos printen met de beste kwaliteit in het hoofd. Met Colorfabb PLA/PHA kunt u met een gerust hart printen zonder problemen.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Levertijd: 1-2 werkdagen

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten van colorfabb

Deze toepasselijk Hollandse filament met een Nederlandse kleur van Colorfabb is een unieke blend van PLA en PHA. Deze materialen zijn beide biologisch afbreekbaar en uitermate geschikt om mee te 3D printen. De materialen van Colorfabb zijn bruikbaar op elke FDM 3D printer en vergrijkbaar in twee verschillende diameters: 1.75mm en 2.85mm. Deze diameters hebben een tollerantie van 0.05mm! Bij veel andere leveranciers is dit 0.1 of zelfs 0.15! Door deze en andere kwaliteitscontrolers verzekert colorfabb dat u met dit materiaal zonder problemen kunt 3D printen. De kwaliteitscontroles worden ook nog eens geverifeerd door zelf te testen. Er wordt continue onderzoek gedaan om de materialen te verbeteren, zodat u zorgeloos kunt printen.

Aanvullende informatie Colorfabb PLA/PHA filament

Colorfabb filamenten leveren we in een luchtichte zak met silicagel, in een kartonnen doosje. Dit is makkelijk om de filamenten ook weer droog/ zonder zonlicht op te slaan. In de zijkant van de rol zitten gaatjes gemaakt, hier kunt u de filament doorheen steken wanneer u van filament wisselt. We adviseren dit altijd te doen, en het filament niet los te laten wanneer het uit de printer komt, totdat hij in het gaatje zit en ook bij het laden van het filament. Indien niet voorzichtig mee wordt om gegaan is er een kans dat een filament in de knoop komt, wat pas zichtbaar kan worden na enkele uren printen wat zonde is. Omdat de filamenten in een direct process worden gespoeld, is het niet mogelijk dat er een knoop in komt te zitten

Additional Information

Materiaal

PLA

Kleur

Oranje

Ral code kleur

RAL 2011

Diameter

1.75mm, 2.85mm

brand

print-temperatuur

295°C-220°C

platform-temperatuur

60 – 80°C

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.05mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ColorFabb PLA/PHA Oranje”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: