Home » Producten » Colorfabb » PLA/PHA » ColorFabb PLA/PHA Signaal Geel

ColorFabb PLA/PHA Signaal Geel

35.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Colorfabb PLA/PHA Signaal geel

Colorfabb PLA/PHA is de unieke blend gemaakt op Nederlandse bodem van hoge kwaliteit. Het filament is uitermate geschikt voor probleemloos printen en hoge kwaliteit! Colorfabb staat er om bekend om met zeer hoge kwaliteit te produceren, en tevens een zeer hoge kwaliteitscontrole uit te voeren. Zo is bijvoorbeeld zowel bij het 1.75mm en het 2.85mm zit er een tollerantie op van 0.05, terwijl dit bij de meeste leveranciers slechts 0.1mm is op de2.85mm filamenten.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Levertijd: 1-2 werkdagen

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten van Colorfabb

Colorfabb filamenten zijn een van de beste filament producenten in Nederland. Het PLA/PHA is een unieke blend van materialen welke zeer goed print. Het materiaal is geoptimaliseerd om makkelijk te kunnen printen en de beste resultaten te behalen. Voor hele snelle prints, maar ook om hoge kwaliteiten te behalven is dit filament uitermate geschikt. 3D printers gebruiken vaan 1.75mm, maar ook 2.85mm komt af en toe voor, beide diameters zijn bij ons verkrijgbaar. Kijk voor bestellen goed naar welke diameter filament de 3D printer gebruikt. Elke FDM/FFF 3D printer kan PLA/PHA van colorfabb printen.

Aanvullende informatie Colorfabb PLA/PHA filament

PLA/PHA blijft het beste indien je het in een donkere omgeving op kamertemperatuur bewaard. Wanneer de rol langere tijd niet gebruikt wordt kan hij in een luchtdichte doos/zak worden gedaan met silicagel of andere vochtvreters erin.
Het filament komt op een doorzichtige rol zodat goed gezien kan worden hoe leeg de rol is, en op tijd verwisseld kan worden.

Additional Information

Materiaal

PLA

Kleur

Geel

Ral code kleur

Pantone 7548C

Diameter

1.75mm, 2.85mm

brand

print-temperatuur

295°C-220°C

platform-temperatuur

60 – 80°C

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.05mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ColorFabb PLA/PHA Signaal Geel”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: