Home » Producten » Colorfabb » PLA/PHA » ColorFabb PLA/PHA Standaard Wit

ColorFabb PLA/PHA Standaard Wit

35.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Colorfabb PLA/PHA Standaard Wit

Colorfabb PLA/PHA is een Blend welke alleen door Colorfabb gemaakt wordt. Deze Nederlandse filamenten zijn veer zeer hoge kwaliteit en kunt u de meest moeilijke objecten mee printen. Het materiaal is uitvoerig getest op kwaliteit en printbaarheid. Kortom: mocht u hoge kwaliteit voor een schappelijke prijs zoeken, bent u met Colorfabb pla/pha aan het juiste filament!

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Levertijd: 1-2 werkdagen

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten van colorfabb wit

Standaard wit is een filament met een strakke witte kleur, welke heel geschikt is om net uitziende marquette’s prototypes en andere net uitziende producten te printen. Tevens geeft het een heel neutral uitziend product op bijvoorbeeld bustes, standbeelden, en medisch getinte 3D prints zoals botten/schedels, skeleten. Wit is de meest gebruikte kleur om mee te printen, en wordt door vaak door organisaties gebruikt als neutrale kleur. Colorfabb PLA/PHA is samengesteld van twee verschillende materialen welke beide biologisch afbreekbaar zijn. Omdat tijdens productie de diameter tot wel 1000 keer per seconde wordt gemeten, kunt u ervan op aan dat het filament aan de specificaties voldoet, en niet voor problemen zal zorgen.

Aanvullende informatie Colorfabb PLA/PHA filament

Colorfabb wordt geleverd in een lucht gesloten zak met wateropvanger (silicagel) en in een kartonnen doos verstuurd. PLA/PHA blijft het beste wanneer het in een donkere omgeving op kamer temperatuur wordt opgeslagen. Door de doorzichtige rol is het makkelijk zien wanneer de rol vervangen dient te worden.

Additional Information

Materiaal

PLA

Kleur

Wit

Ral code kleur

RAL 9010

Diameter

1.75mm, 2.85mm

brand

print-temperatuur

295°C-220°C

platform-temperatuur

60 – 80°C

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.05mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ColorFabb PLA/PHA Standaard Wit”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: