Home » Producten » Colorfabb » PLA/PHA » ColorFabb PLA/PHA Standaard Zwart

ColorFabb PLA/PHA Standaard Zwart

35.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Colorfabb PLA/PHA Zwart

Standaard Zwart van Colorfabb is een must om te hebben als 3D printer gebruiker. Van zeer hoge kwaliteit, met super gebruiksgemak, en een zeer veel gebruikte diep zwarte kleur. zwart is de een na best verkochte kleur na wit filament. Dit omdat het zeer veelzijdig gebruikt kan worden, en met elk 3D object er mooi uitziet.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Levertijd: 1-2 werkdagen

Product Description

Productkenmerken PLA/PHA filamenten van colorfabb

De PLA/PHA range van colorfabb is een van de beste filamenten op de markt. Het heeft een zeer hoge kwaliteitscontrole en heeft een goede prijs/kwaliteit’s verhouding. De kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door veel met samples te printen. Hierdoor kunnen ze bepalen welke filamenten goed werken en welke niet. Hierdoor kunt u probleemloos kunt printen met het beste filament. De Kleur zwart is een must have voor iedereen met een 3D printer. Met zwart maak je mooie objecten met een diepe kleur. Gebruik dit om bijvoorbeeld een schaakspel mee te printen! Het 3D filament is het standaard filament van Colorfabb en behoort hiermee tot de top van 3D filamenten leverenciers. Niet alleen in Nederland, maar ook in heel de wereld zijn ze een topspeler in filamenten.

Aanvullende informatie Colorfabb PLA/PHA filament

De rollen van colorfabb zijn kenmerkend doorzichtig en hebben gaatjes aan de buitenste ring van de filament spool. Doordat de rol doorzichtig is kan je goed zien hoeveel filament er nog zit, en of je je print gaat halen. Mocht je precies willen weten hoeveel er nog op de spoel zit, kan je een Precise Filament Scale holder kopen voor slechts 19,95. hierdoor kan je ten alle tijde precies zien hoeveel er nog op je spoel zit!

Additional Information

Materiaal

PLA

Kleur

Zwart

Ral code kleur

RAL 9005

Diameter

1.75mm, 2.85mm

brand

print-temperatuur

295°C-220°C

platform-temperatuur

61 – 80°C

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ColorFabb PLA/PHA Standaard Zwart”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: