Home » Producten » Colorfabb » PLA/PHA » ColorFabb PLA/PHA Stoplicht Rood

ColorFabb PLA/PHA Stoplicht Rood

35.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Colorfabb PLA/PHA Stoplicht Rood

Colorfabb stoplicht rood is een allround kleur van een premium 3D filament. Het heeft een zeer hoge kwaliteit en is zeer makkelijk te 3D printen. Stoplicht Rood is een rode kleur die in veel gevallen toepasbaar is voor veel 3D prints. Naast wit en zwart filament is dit de meest gebruikte kleur, een must have in jouw filamenten assortiment!

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Levertijd: 1-2 werkdagen

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten van colorfabb

Het premium filament van Colorfabb bestaat uit PLA en PHA. Door deze unieke mix van materialen worden de positieve eigenschappen van beide gemixed tot een zeer gebruiksvriendelijk filament. Omdat beide materialen biologisch afbreekbaar zijn, is dit filament dat ook. Biologisch afbreekbaar wil zeggen dat onder de juiste omstandigheden het natuurlijk kan afbreken. Deze omstandigheden zijn voor PLA/PHA redelijk extreem en komen niet vaak voor in de natuur. Hierdoor duurt het alsnog lang voordat het 3D filament afbreekt, en kan je het prima gebruiken voor 3D prints die voor buiten bedoelt zijn.

Aanvullende informatie Colorfabb PLA/PHA filament

Het filament komt op een 750g doorzichtige spoel, omsloten in een plastic luchtdichte zak. Doordat de spoel doorzichtig is kan je goed zien hoeveel filament er nog op de spoel zit om mislukte prints te voorkomen. Het filament komt in 2 diameters, zorg dat je de juiste diameter kiest die past bij jouw 3D printer: 1.75mm of 2.85mm. De meeste printers gebruiken 1.75mm zoals Prusa Flashforge en makerbot, maar enkele gebruiken 2.85mm zoals Ultimaker 3D printer.

Additional Information

Materiaal

PLA

Kleur

Rood

Ral code kleur

RAL 3020

Diameter

1.75mm, 2.85mm

brand

print-temperatuur

295°C-220°C

platform-temperatuur

60 – 80°C

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.05mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ColorFabb PLA/PHA Stoplicht Rood”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: