Home » Producten » Colorfabb » PLA/PHA » ColorFabb PLA/PHA Zilver

ColorFabb PLA/PHA Zilver

35.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Colorfabb PLA/PHA Zilver

Colorfabb Zilver is een zeer mooie kleur en een Premium 3D printer filament. Door hoge kwaliteitseisen en uitgebreid research in filament is dit filament zeer gemakkelijk te gebruiken en zelfs bij extreme snelheden en kleine details zal het zich nog goed houden. Een allround 3D filament bruikbaar voor elke FDM/FFF 3D printer!

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Levertijd: 1-2 werkdagen

Product Description

Productkenmerken PLA/PHA filamenten van colorfabb

De unieke blend van PLA/PHA is gemaakt door Colorfabb en eens van de meest bekende filament leveranciers. Dit komt door de hoge kwaliteit die ze stellen aan het 3D filament. PLA stoot praktisch geen schadelijke stoffen uit, en is daarom een veel betere keuze dan ABS indien niet in een omsloten of goed geventileerde ruimte wordt geprint. Daarnaast is PLA/PHA makkelijker te verwerken dan ABS omdat het een lagere krimpfactor heeft. Dit resulteerd in geen warping, geen cracking en zeer makkelijke bed-adhesie. Voor PLA/PHA is geen verwarmd bed nodig, maar indien aanwezig kan deze worden gebruikt om 50-60graden. Praktisch alle ondergrond methodes zijn bruikbaar met PLA/PHA: Glas, kapton tape, schilders tape, buildtak, pritstift, haarlak, 3D lac, MDF, etc. PLA/PHA is een allround filament en te gebruiken met elke filamnet 3D printer.

Aanvullende informatie Colorfabb PLA/PHA filament

De colorfabb spoelen zijn doorzichtig en lichtgewicht. Doordat ze doorzichtig zijn is goed te zien hoe ver op het filament is zodat print die halverwege falen niet meer voorkomen. Tevens zitten er in de spoel gaatjes waar je het filament kan doorsteken wanneer je de filament spoel wisselt. Dit wordt zeer aangeraden om te voorkomen dat bij het wisselen van spoelen knopen in het filament komen die pas na enige uren printen zullen zorgen in een gefaalde print.

Additional Information

Materiaal

PLA

Kleur

Zilver

Ral code kleur

RAL 9023

Diameter

1.75mm, 2.85mm

brand

print-temperatuur

295°C-220°C

platform-temperatuur

62 – 80°C

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “ColorFabb PLA/PHA Zilver”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: