Home » Producten » ABS » Premium ABS HemelsBlauw
  • HemelsBlauw filament 1.75mm Rol
  • HemelsBlauw filament 1.75mm Rollen
  • HemelsBlauw filament 2.85mm Rol
  • HemelsBlauw filament 1.75mm Rol

Premium ABS HemelsBlauw

23.95 19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Premium ABS filament Hemels Blauw

De meest voorkomende plastics voor 3D printen zijn ABS (Acrylonitrile-Butadiene Styrene) en PLA (Polyactic Acid). Beiden hebben hun voor- en nadelen. Premium ABS hemels blauw filamenten zijn, uiteraard, gemaakt van ABS. ABS is gemaakt van petroleum, en PLA komt van plantaardige bestand delen, zoals maïsolie en suikerriet. ABS is een erg sterk plastic. Het wordt gebruikt voor dingen zoals camera behuizing, beschermende hulzen, maar ook voor verpakkingen. Als je een voordelige, sterke en stijve plastic nodig hebt die goed tegen impact kan, dan is ABS een goede keuze. Daarom heeft ABS veel toepassingen in fabrieken. PLA is juist niet zo bestendig, maar je kunt er wel nauwkeuriger mee printen. Daarom kent PLA meer toepassingen in bijvoorbeeld de kunst. Voor printgemak kun je misschien wel beter bij PLA filamenten blijven. Hobbyisten printers ondersteunen eigenlijk bijna altijd wel PLA filamenten. Maar niet iedere printer kan werken met onze premium ABS hemels blauw filamenten. Controleer voor aankoop de maximale printtemperatuur die jouw printer aan kan. Het nadeel van ABS printen is dat geprintte object tijdens het printen kan gaan warpen.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken ABS Filamenten

Doe het zelf gebruik 3D printers creëren soms rond hoeken met ABS filamenten. Houdt hier rekening mee. Je kunt de hoeken afvijlen en behandelen met aceton. Op die manier kun je de hoeken scherper maken. ABS premium hemels blauw filamenten kunnen het best gebruikt worden om duurzame onderdelen van te maken. Ook kan ABS hete temperaturen weerstaan. We leveren de filamenten in 1.75 mm en in 2.85 mm. De tolerantie die wij hanteren is 0.05 voor de 1.75 mm en 0.10 voor de 2.85 mm. De rondheid van onze filamenten is minimaal 95 %.

Verpakking Premium Hemels Blauw ABS Filament

Bewaar onze premium ABS hemels blauw filamenten in donkere en droge opslagruimten. Als je dit niet doet dan kan ABS worden aangetast door vocht en UV licht. Een filament dat is aangetast door vocht kan het spuitstuk van de 3D printer verstoppen. Dit wil je natuurlijk voorkomen, en dat kan door onze filamenten zorgvuldig op te slaan. UV licht kan de kleur van Hemels Blauw Premium ABS filamenten vervagen. Wij verpakken onze producten met hoge kwaliteit plastic en karton, zodat er in het verschepings proces geen atmosferische lucht bij het product kan komen.

Aanvullende informatie ABS Filament Premium Hemels Blauw

PLA is een bioplastic. Dat betekent dat het wordt gewonnen uit hernieuwbare plant producten. Dit plastic is de droom van een milieu activist. Het vergaat binnen korte tijd, vooral in een compost container. In de oceanen vergaat PLA tussen de 6 en de 48 maanden. ABS kan honderden jaren blijven bestaan. Maar ABS kan wel heel simpel gerecycled worden. Je kunt het, als thermoplastic, gewoon weer smelten en opnieuw vormen tot een ander gebruiksobject. ABS en PLA dampen kunnen een slechte invloed hebben op de menselijk gezondheid. Veel mensen kunnen de chemische lucht van Premium ABS Hemels Blauw filamenten niet waarderen. De damp die vrijkomt bij het 3D printen kun je het beste goed ventileren of afzuigen voor de zekerheid.

Additional Information

Materiaal

ABS

Soort

Premium

Kleur

Blauw

Ral code kleur

RAL 5015

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

303 meter

lengte bij 2.85mm

114 meter

print-temperatuur

220°C-270°C

platform-temperatuur

90°C-110°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.03 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Premium ABS HemelsBlauw”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: