Home » Producten » PLA » Premium PLA AppelGroen
  • AppelGroen filament 1.75mm Rol
  • AppelGroen filament 1.75mm Rollen
  • AppelGroen filament 2.85mm Rol
  • AppelGroen filament 1.75mm Rol
  • Basic ABS AppelGroen 3D Print Voorbeeld
  • AppelGroen filament 1.75mm Rol

Premium PLA AppelGroen

23.95 19.95 inclusief BTW

2.85mm Opties selecteren

Premium PLA filament Appel Groen

Wil je een mooi glanzend stukje (nep) fruit met je 3D printer maken dat nauwelijks van echt te onderscheiden is omdat de kwaliteit en kleur ervan zo goed zijn? Dan is het een verstandige keuze om voor Premium PLA Appel Groen te kiezen. Je kunt hiermee op alle 3D printers objecten maken, het maakt helemaal niet uit of je nu een Felix, Ultimaker of Makerbot of nog een ander model hebt. PLA is compatibel met alle 3D printers en de Premium versie van het filament levert je gegarandeerd een kwaliteitsproduct op.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

In 3D printen kan met verschillende materialen waaronder ABS of PLA. Deze materialen hebben verschillende eigenschappen en het is slim om eerst te bekijken wat je wilt maken alvorens het materiaal te kiezen. PLA is brosser dan ABS en iets eerder geneigd om te breken maar daar staat tegenover dat het wel minder snel kromtrekt tijdens het printen. Dit kromtrekken wordt warping genoemd. Kies je voor PLA, dan dien je de ruimte waar je de printer hebt staan ook te ventileren, want de 3D printer wordt warm tijdens het proces. Je kunt er bij PLA voor kiezen om het heatbed van de printer eerst voor te verwarmen (de gemiddelde temperatuur daarvoor ligt tussen de 40 en 70 graden Celsius). Als je ervoor kiest om niet voor te verwarmen, kun je geen gebruik maken van 3DLac. Dit is een middel dat als lijm werkt en de hechting van het object bevordert. PLA wordt beschouwd als een duurzaam middel dat je niet kunt recyclen en dat moeilijk biologisch afbreekbaar is. Het is echter duurzaam omdat er bij de productie van het materiaal minder fossiele brandstoffen voor gebruikt worden dan bij ABS en ondanks het feit dat het niet herbruikbaar is, je het materiaal wel kunt laten omzetten naar de natuureigen stoffen. PLA wordt namelijk van maisolie gemaakt. Doordat deze olie de basis vormt, ruik je het ook nauwelijks tijdens het printen. Pure PLA kan niet direct gebruikt worden om een 3D print mee te maken. Er worden eerst modifiers aan toegevoegd. Bij de Premium variant zijn dat er meer: eentje zorgt ervoor dat materiaal printbaar is, de andere geven het een diepe en intense kleur en goede kwaliteit mee.

Verpakkingen Premium PLA Appel Groen Filament

Je kunt bij ons materiaal in veel kleuren bestellen dat we vervolgens naar je toe sturen. Het materiaal dat we maken is van hoge kwaliteit en om ervoor te zorgen dat er niks mee gebeurt als het verzonden wordt, pakken we het altijd uitermate goed in. Dit verkleint de kans op beschadigingen tijdens het vervoer aanzienlijk. Om ervoor te zorgen dat de spoel niet beschadigt pakken we deze in het plastic in (samen met een zakje silicagel tegen vocht) en doen het geheel in een doos. De doos zelf wordt ook nog geseald in plastic. De rollen versturen we in dozen waar we een label aanhangen.

Aanvullende informatie PLA filament Premium Appel Groen

Zorg er altijd voor dat je het PLA filament op een koele plek bewaart waar geen zon erbij kan komen. Deze plek mag ook niet vochtig zijn, want zowel vocht als zonlicht hebben een negatieve invloed op de kwaliteit van het materiaal.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Premium

Kleur

Groen

Ral code kleur

RAL 6018

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

251 meter

lengte bij 2.85mm

95 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Premium PLA AppelGroen”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: