Home » Producten » PLA » Premium PLA BronsGoud
  • BronsGoud filament 1.75mm Rol
  • BronsGoud filament 1.75mm Rollen
  • BronsGoud filament 2.85mm Rol
  • BronsGoud filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS BronsGoud 3D Print Voorbeeld
  • BronsGoud filament 1.75mm Rol

Premium PLA BronsGoud

23.95 inclusief BTW

2.85mm Verder lezen

Premium PLA filament Bronze Goud

Je hebt een 3D printer gekocht en wilt uiteraard proberen wat je daar allemaal mee kunt maken. De mogelijkheden zijn ongekend en als je voor PLA filament kiest als materiaal, zal blijken dat dit met alle printers bruikbaar is. Het maakt niet uit wat voor merk je hebt, PLA is voor iedere 3D printer geschikt. Kies je voor PLA in plaats van voor ABS? Dan zullen we je kort vertellen wat de belangrijkste kenmerken van dit materiaal zijn.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Als je bijvoorbeeld sieraden wilt gaan maken met je 3D printer is Premium PLA Bronze Goud een goede keuze. Het Premium materiaal wordt gemaakt door modifiers toe te voegen aan het pure PLA filament. Deze zorgen er niet alleen voor dat het materiaal printbaar wordt, maar ook dat het een mooie en diepe kleur krijgt. Als je PLA bestelt in een van de kleuren die we aanbieden, garanderen we je dat er tussen verschillende zendingen nooit kleurverschil zal optreden. PLA filament wordt in de 3D printer warm gemaakt en zo wordt de juiste vorm gemaakt. Je kunt PLA printen met een niet-heated bed printer met heated bed geeft een mooier resultaat. De printbed temperatuur om voor te verwarmen ligt voor PLA tussen de 40 en 70 graden Celsius. De printtemperatuur om er direct mee te kunnen printen ligt tussen de 180 en 220 graden Celsius. Zorg altijd voor een goed geventileerde ruimte tijdens het printen zodat je 3D printer de warmte ook kwijt kan. PLA wordt gemaakt van maisolie en tijdens het printen zul je slechts een licht zoete geur opmerken. Omdat het productieproces van PLA minder fossiele brandstoffen nodig heeft dan bij ABS, wordt PLA als milieuvriendelijker materiaal beschouwd. Het is ook nog eens zo dat je PLA na gebruik weer kunt omzetten in natuureigen stoffen, omdat het van een natuurlijk product gemaakt wordt.

Verpakkingen Premium PLA Bronze Goud Filament

PLA filament is gevoelig voor vocht en zonnestralen. Om te voorkomen dat het heirmee in contact komt, proberen we onze producten daartegen te beschermen, ook tijdens het transport van leverancier naar klant. We pakken de rollen in stevige kartonnen dozen in voordat ze verzonden worden en de spoelen worden voorzien van een plastic zak, die luchtdicht afgesloten wordt. Hierin doen we ook een zakje silicagel. Mocht er onverhoopt toch vocht tot de spoel doordringen, dan wordt dit geabsorbeerd door het zakje met gel. De spoel en gel gaan samen in een doos die daarna ook in plastic wordt verpakt. Op deze manier proberen we zo veel mogelijk contact met vocht en licht te voorkomen.

Aanvullende informatie PLA filament Premium Bronze Goud

Spoelen zijn in diverse standaardmaten verkrijgbaar. Zit de maat die jij zoekt er niet bij? Dan kunnen we bij grote bestellingen ook spoelen speciaal op maat maken. Hetzelfde geldt ook voor de kleur: bij bestellingen van meer dan 40 kilo maken we ook een speciale kleur voor je aan als je net even iets anders wilt hebben dan de standaardkleuren in het assortiment. Bewaar altijd alle producten op een koele en droge plek om de kwaliteit te behouden.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Premium

Kleur

Goud

Ral code kleur

RAL 1036

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

251 meter

lengte bij 2.85mm

95 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Premium PLA BronsGoud”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: