Home » Producten » PLA » Premium PLA Geel
  • Geel filament 1.75mm Rol
  • Geel filament 1.75mm Rollen
  • Geel filament 2.85mm Rol
  • Geel filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS Geel 3D Print Voorbeeld
  • Geel filament 1.75mm Rol

Premium PLA Geel

23.95 19.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Premium PLA filament Geel

De vrolijke kleur geel kun je natuurlijk gebruiken als je leuke dingen voor Pasen wilt maken met je 3D printer, maar is ook uitermate geschikt voor bloemen of speelgoed. Ga je voor de beste kwaliteit en kleur? Dan is Premium PLA Geel een prima keuze om te gaan printen in 3D. Een groot voordeel van PLA ten opzichte van een ander materiaal zoals bijvoorbeeld ABS is dat het voor iedere 3D printer geschikt is. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat het niet compatibel is met de printer die jij hebt. Bovendien is het van hoge kwaliteit omdat er aan de Premium variant van PLA verschillende modifiers worden toegevoegd. Deze zorgen er niet alleen voor dat het materiaal printbaar is, maar dat ook de kleur en kwaliteit ervan optimaal zijn.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

PLA filament is voor iedere printer te gebruiken en tijdens het printproces geeft het slechts een lichte geur af. Dit komt omdat PLA gemaakt wordt van een natuurlijk product, te weten maisolie. ABS, dat ook gebruikt wordt om in 3D mee te printen, heeft een kunstmatige basis en ruikt daarom chemisch tijdens het printen. Als je gaat printen in 3D dien je er wel rekening mee te houden dat de printer warm wordt en deze warmte zal ergens naar toe willen gaan. Zorg bij het gebruiken van een 3D printer dus altijd voor een goed geventileerd vertrek. De temperatuur die veelal aangeraden wordt bij het gebruik van PLA ligt tussen de 180 en 220 graden Celsius. Dit heeft ook te maken met de mate van ventilatie en de instellingen van de printer die je gebruikt. Voorverwarmen van het heatbed is ook mogelijk maar niet perse noodzakelijk bij PLA. Kies je daar wel voor dan kun je ook gebruik maken van het hulpmiddel 3DLac, dat als een soort lijm een betere hechting maakt van het object. PLA is vrij ongevoelig voor warping (kromtrekken) maar bezit wel de eigenschap dat het kan breken. Buigen zul je minder snel zien. De oppervlakte van het materiaal is vrij glad en kras vast.

Verpakkingen Premium PLA Geel Filament

We verzenden veel bestellingen naar onze klanten. Hierbij houden we altijd rekening met het feit dat PLA filament te lijden kan hebben als het in direct contact komt met vocht of zonlicht. We willen onze producten daar dan ook niet aan blootstellen en kiezen voor een verpakking die contact zoveel mogelijk kan vermijden. Dit betekent dat we bijvoorbeeld onze spoelen dubbel inpakken in luchtdicht plastic. Eerst wordt de spoel op zich ingepakt maar de verzenddoos krijgt ook een plastic zak om zich heen. De rollen PLA doen we in dozen waar zo min mogelijk zonlicht in kan komen.

Aanvullende informatie PLA filament Premium Geel

Premium PLA Geel heeft een intense kleur maar misschien is het niet precies de tint waar jij naar op zoek bent. Als je net iets anders wilt bieden we je bij bestellingen die groter zijn dan 40 kilo de mogelijkheid om een speciale kleur op bestelling te maken. We garanderen dat iedere aparte bestelling niet zal afwijken in kleur van een andere bestelling. Er is geen kleurverschil mogelijk.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Premium

Kleur

Geel

Ral code kleur

RAL 1023

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

251 meter

lengte bij 2.85mm

95 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

0.75 kg

brand

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Premium PLA Geel”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: