Home » Producten » PLA » Premium PLA Oranje
  • Oranje filament 1.75mm Rol
  • Oranje filament 1.75mm Rollen
  • Oranje filament 2.85mm Rol
  • Oranje filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS Oranje 3D Print Voorbeeld
  • Oranje filament 1.75mm Rol

Premium PLA Oranje

23.95 19.95 inclusief BTW

2.85mm Opties selecteren

Premium PLA filament Oranje

Prints maken in 3D is leuk en als je daarbij het juiste materiaal gebruikt kun je daarmee tot mooie resultaten komen. Je kunt een keuze maken tussen verschillende materialen, waarbij ABS en PLA het meest gebruikt worden. PLA is wat brosser dan ABS en kan iets makkelijker breken maar het is wel veel minder gevoelig voor warping (kromtrekken). Binnen PLA kun je kiezen voor een Basic of Premium variant. Het verschil zit hoofdzakelijk in het aantal modifiers dat gebruikt wordt om het filament printbaar te maken. Bij de Basic versie zijn dat slechts enkele, bij de Premium versie zijn dat er altijd meer. Dit komt uiteraard ook de kwaliteit van de kleur zeker ten goede.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Als je kiest voor Premium PLA Oranje ben je verzekerd van een diepe en intense kleur van je 3D producten. Puur PLA is niet geschikt om direct mee te printen in 3D maar door de toevoeging van modifiers is dat wel mogelijk. Als je gaat printen met PLA kun je dat op twee verschillende manieren doen. Als je ervoor kiest zonder heated bed te printen en de nozzle instelt op een temperatuur tussen de 180 en 220 graden Celsius kun je direct beginnen met printen. Dit is altijd mogelijk met PLA. Als je het printbed echter eerst voorverwarmt (zo tussen de 40 en 70 graden Celsius) kun je een extra middel gebruiken dat het proces ten goede komt. Je gebruikt dan namelijk een soort lijm die zorgt voor een betere hechting van het object. Deze lijm staat bekend onder de naam 3DLac. Omdat er tijdens het printproces warmte vrijkomt, is het raadzaam te ventileren. Omdat PLA op basis van maisolie gemaakt wordt, geeft het nauwelijks geur af tijdens het printen. PLA is een duurzaam materiaal: het kan weliswaar niet gerecycled worden maar het is mogelijk om het terug om te zetten naar natuureigen stoffen als je het niet meer voor printen gebruikt. Ook gebruikt men bij de productie van PLA veel minder fossiele brandstoffen dan bijvoorbeeld bij de productie van ABS.

Verpakkingen Premium PLA Oranje Filament

PLA filament kun je bij ons in meer dan 25 standaardkleuren bestellen, waarvan Premium PLA Oranje er eentje is. We trachten al onze producten dusdanig te verpakken dat ze niks te lijden hebben tijdens de verzending. Dit betekent concreet dat we de spoel dubbel sealen. Zowel de spoel zelf als het kartonnen doosje waarin deze verpakt wordt, worden voorzien van een plastic omhulsel dat luchtdicht wordt afgesloten. Bij de spoel sluiten we een zakje silicagel in ter voorkoming van vocht. De rollen worden in kartonnen dozen verpakt en met een label eraan naar jou verzonden.

Aanvullende informatie PLA filament Premium Oranje

Omdat het niet goed is voor de kwaliteit van het PLA filament als dit in aanraking komt met UV licht of vocht, raden we aan het te bewaren op een koele, droge en donkere plek. Als je dit niet doet kunnen we de kwaliteit ervan niet garanderen. Speciale kleuren of speciale maten van spoelen kun je bij ons ook aanvragen en we kunnen deze dan ook voor je maken.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Premium

Kleur

Oranje

Ral code kleur

RAL 2008

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

251 meter

lengte bij 2.85mm

95 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

0.75 kg

bruto-gewicht

1.1 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Premium PLA Oranje”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: