Home » Producten » PLA » Premium PLA Roze
  • Roze filament 1.75mm Rol
  • Roze filament 1.75mm Rollen
  • Roze filament 2.85mm Rol
  • Roze filament 1.75mm Rol
  • Premium ABS Roze 3D Print Voorbeeld
  • Roze filament 1.75mm Rol

Premium PLA Roze

23.95 19.95 inclusief BTW

2.85mm Opties selecteren

Premium PLA filament Roze

Heb je een leuk idee en wil je graag eens speelgoedpoppetjes maken of eens uitproberen of je met je 3D printer leuke bloemetjes kunt maken? Dan is het een goede keuze als je daarvoor Premium PLA Roze wilt gebruiken. Dit materiaal is minder snel onderhevig aan warping (kromtrekken) en door het gebruik van meerdere modifiers is het makkelijk printbaar en krijg je een diepe en intense kleur roze. Ongeacht welke 3D printer je hebt, of dat nu bijvoorbeeld een Ultimaker of een Zortrax is, ze zijn allemaal geschikt voor het gebruik met PLA.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Bij het gebruik van PLA om een 3D print mee te maken kun je gebruik maken van een FDM machine met een verwarmingselement onder de printplaat, maar dit is niet persé nodig. Stel de temperatuur van de printplaat in tussen de 40 en 70 graden Celsius en verwarm zo het heatbed. Als dit al verwarmd is kun je als extra gebruik maken van 3DLac. Dit is goed als hulpmiddel omdat het zorgt voor een betere hechting van het materiaal. Printen zonder voorverwarmen is ook goed mogelijk met PLA filament. Je stelt de printer in op een temperatuur tussen de 180 en 220 graden Celsius (dit is ook afhankelijk van wat voor printer je hebt) en dan kun je direct beginnen. Er komt slechts een lichte geur vrij tijdens het printen met PLA, omdat dit gemaakt is van maisolie. Dit in tegenstelling tot wanneer je ABS zou gebruiken, dit geeft namelijk een chemische lucht af. PLA kan niet in zijn puurste vorm gebruikt worden. Aan de Premium PLA Roze worden meer modifiers toegevoegd, zodat het niet alleen geschikt is om mee te printen in 3D maar de kleur ook dieper wordt. PLA is duurzaam, in die zin dat het na gebruik weer omgezet kan worden in natuureigen stoffen. Ook worden er tijdens de productie van PLA minder fossiele brandstoffen ingezet dan bij ABS. PLA is wel wat makkelijker breekbaar dan ABS maar zal minder snel kromtrekken. Derhalve is het uitermate geschikt voor 3D printen.

Verpakkingen Premium PLA Roze Filament

Ook Premium PLA Roze kun je eenvoudig bij ons bestellen en wij dragen er de grootst mogelijk zorg voor dat je bestelling in goede staat bij jou aankomt. Dit doen we door de spoel eerst luchtdicht te sealen in plastic. We voegen er een zakje silicagel aan toe, zodat de spoel geen vocht aantrekt. Nadat de spoel verpakt is in plastic gaat deze in een kartonnen doos die ook nog geseald wordt. Feitelijk is de spoel dan dubbel verpakt en beschermd tegen beschadigingen, vocht en zonlicht. De rollen worden verzonden in een kartonnen verpakking, die voorzien is van ons label.

Aanvullende informatie PLA filament Premium Roze

De spoelen die je nodig hebt voor het printen in 3D kunnen verschillen tussen de printers. De meeste spoelen zijn verkrijgbaar in standaardmaten, waarbij naar de grootte van de diameter gekeken wordt. Als je een grote bestelling plaatst en je spoel is afwijkend van maat, kunnen we deze ook speciaal voor jou op maat maken. Dit geldt ook voor de kleur: is het roze niet precies wat je zoekt, dan maken wij met behulp van een RAL code de juiste kleur voor je aan. Dit is alleen mogelijk bij bestellingen die meer wegen dan 40 kilo.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Premium

Kleur

Roze

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

251 meter

lengte bij 2.85mm

95 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

Diameter

1.75mm, 2.85mm

netto-gewicht

0.75 kg

brand

bruto-gewicht

1.1 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Premium PLA Roze”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: