Home » Producten » PLA » Premium PLA Wit
  • Wit filament 1.75mm Rol
  • Wit filament 1.75mm Rollen
  • Wit filament 2.85mm Rol
  • Wit filament 1.75mm Rol
  • Basic ABS Wit 3D Print Voorbeeld
  • Wit filament 1.75mm Rol

Premium PLA Wit

23.95 inclusief BTW

2.85mm Opties selecteren

Premium PLA filament Wit

Zin in een leuke uitdaging en wil je graag eens uitproberen wat er allemaal mogelijk is met een 3D printer? Dan kies je natuurlijk ook voor deugdelijk materiaal om je product mee te maken, zodat je een kwalitatief hoogstaand resultaat bereikt. Om te printen kun je ABS of PLA filament gebruiken. PLA is wat stugger dan ABS maar het heeft als voordeel dat er minder kans is op warping (kromtrekken van het materiaal). PLA is verkrijgbaar in een Basic variant en een Premium variant. Zoals de naam al zegt, is de Premium versie net iets beter van kwaliteit maar dat wil niet zeggen dat de andere niet goed is.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken PLA filamenten

Als je graag iets in het wit wilt printen in 3D kun je ook hiervoor PLA filament aanschaffen bij ons. PLA is eenvoudig in gebruik en kan worden gebruikt zonder verwarmde printplaat. Als je het heatbed echter wel voorverwarmt kun je 3DLac erbij gebruiken. Dit zorgt ervoor dat het object beter blijft hechten. Verwarm je niet voor, dan kun je ook gewoon met PLA werken, alleen stel je dan de printer meteen op de juiste temperatuur in. Dit is voor PLA tussen de 180 en 220 graden Celsius. Omdat PLA van maisolie gemaakt wordt ruik je vrij weinig tijdens het printproces. Tijdens de productie van PLA worden er ook minder fossiele brandstoffen gebruikt. Als je stukken PLA overhebt kun je deze niet recyclen maar deze kunnen wel terug omgezet worden naar natuureigen stoffen. Op deze manier zijn ze dan toch weer duurzaam. PLA is niet bruikbaar om mee te printen in zijn pure vorm. Om dat mogelijk te maken worden er modifiers aan toegevoegd. Bij de Premium PLA Wit zijn dit er meer, zodat het een kwalitatief goed product oplevert met een intense kleur wit.

Verpakkingen Premium PLA Wit Filament

PLA filament dient uiteraard wel goed aan te komen als je dit besteld hebt bij ons. Daarom zorgen we ervoor dat we dit goed inpakken zodat het schadevrij bij jou arriveert. Dit doen we op de volgende manier. We pakken de rollen en spoel los van elkaar in. De rollen gaan in een doos met een label erop. De spoel wordt eerst luchtdicht geseald en voorzien van een zakje silicagel zodat het niet vochtig kan worden. De ingepakte spoel wordt in een doos gedaan die we daarna ook zorgvuldig sealen. Het is dus dubbel verpakt. Dit doen we ook om te voorkomen dat de spoel in contact komt met vocht of zonlicht. Dit is er namelijk niet goed voor.

Aanvullende informatie PLA filament Premium Wit

Als je een spoel zoekt, bekijk dan eerst hoe groot de diameter ervan dient te zijn. De spoel en je printer zijn dan compatibel. Spoelen zijn in verschillende standaardmaten verkrijgbaar maar mocht het een afwijkende maat betreffen, dan kunnen we deze ook voor je maken. Dit is altijd mogelijk bij grote bestellingen. Kun je niet precies de juiste kleur vinden? Dan bieden we ook de mogelijkheid om deze bij bestellingen zwaarder dan 40 kilo te maken. Stel, je wilt geen Premium PLA Wit, maar net liever gebroken wit. Dan gaan we deze kleur voor jou maken.

Additional Information

Materiaal

PLA

Soort

Premium

Kleur

Wit

Ral code kleur

RAL 9003

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

251 meter

lengte bij 2.85mm

95 meter

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

0 – 65°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

netto-gewicht

0.75 kg

Diameter

1.75mm, 2.85mm

bruto-gewicht

1.1 kg

brand

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Premium PLA Wit”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: