Home » Producten » PLA » Thermochroom Grijs naar Wit
  • Thermochroom Grijs naar Wit filament 1.75mm Rol
  • Thermochroom Grijs naar Wit filament 1.75mm Rol

Thermochroom Grijs naar Wit

34.95 29.95 inclusief BTW

Waardering 5.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling
(1 klantbeoordeling)
1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

PLA filament Thermo Grijs

Alle FDM 3D printers kunnen printen met PLA. Dit het meest eenvoudige materiaal om te gebruiken. Met onze thermo PLA creëer je een heel bijzonder effect met een materiaal dat dus gemakkelijk te printen is. De PLA Thermo is een plastic die van kleur veranderd afhankelijk van de temperatuur. Als het plastic warm is dan is het object wit.

Als het product afgekoeld is naar kamertemperatuur is het grijs. De thermo PLA is verwerkt tot een draad en op een spoel gezet. Deze draad heet filament en is de standaard manier om materiaal in te voeren in FDM 3D print machines, PLA is gecreëerd uit een groene olie. Aan dit basismateriaal zijn additieven toegevoegd die het de goede printkwaliteit en het speciale kleureffect geven.

Het kleurveranderende gedrag maakt dit materiaal interessant voor het 3D printen van kinderspeelgoed en kunstobjecten. Dus PLA thermo is het perfecte materiaal als je met weinig inspanning een keer wat anders wilt printen dan standaard PLA.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken temperatuur veranderend PLA filamenten

.
Dit Nederlandse PLA product is toe te passen op zowel de meest basis 3D printers en de meest luxe 3D printers. De warping is zo gering dat het materiaal te printen is zonder heated bet. Als er wel een heated bed is kan deze gebruikt worden om de eerste laag van de print optisch te verbeteren. Het heated bed kan worden geprogrammeerd op ongeveer 60 graden Celsius. De optimale verhouding tussen doorvoersnelheid en printkwaliteit wordt verkregen bij een verwarmingstemperatuur van de spuitmond rondom de 200 graden Celsius. Deze temperatuur is lager dan bij het printen met ABS en maakt het geschikt om bijvoorbeeld te gebruiken op een GEEEtech 3D printer of op een UP plus 3D printer.

In tegenstelling tot ABS komen er bij het smelten van dit materiaal weinig schadelijke stoffen vrij, omdat het basismateriaal een natuurlijk product is. Dit product is verwaardigd in Nederland. Dit zorgt ervoor dat wij goed zicht hebben op de omstandigheden waaronder dit product gemaakt is. De gebruikte materialen zijn gecertificeerd en de kwaliteitscontrole is uitstekend. Behalve dat dit filament van Nederlands fabricaat is hebben wij het zelf ook getest. Hierdoor zijn we echt zeker dat dit een toegankelijk materiaal is om bijzondere objecten mee te printen.

Verpakkingen PLA Thermochrome Filament

Me een gewicht van 1 kg is deze spoel groter dan de meeste spoelen op de markt. Hierdoor heb je een spoel die op bijna alle printers direct te gebruiken is en een spoel waarmee je toch nog veel kunt printen. Dit heeft als voordeel dat je minder vaak de spoel hoeft te verwisselen. Het product is afgesloten in een zak en vervolgens verpakt in een kartonnen doos die het product beschermt tijdens transport.

Aanvullende informatie PLA filament Basic Thermo Grijs

De dichtheid van dit filament is 1.24 gram per kubieke centimeter. In de 3D print wereld zijn 2 diameters filamenten in gebruik. Controleer voor uw aankoop welke diameter voor uw printer geschikt is. Dit voorkomt teleurstelling achteraf De lengte van de draad is afhankelijk van de diameter.

Additional Information

Materiaal

PLA

Kleur

Grijs

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

182 m

lengte bij 2.85mm

69 m

print-temperatuur

220°C-260°C

platform-temperatuur

+-100°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.24 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

spoel breedte

55 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel leeggewicht

215 g

brand

netto-gewicht

0.5 kg

bruto-gewicht

0.5 kg

1 review for Thermochroom Grijs naar Wit

  1. 1
    5 out of 5

    Door (geverifieerde eigenaar) op

    Super fijn om mee te printen, verkleuring werkt goed!

Een beoordeling toevoegen

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: