Home » Producten » Overig » Hout » Woodfill Berken
  • Woodfill Berken filament 1.75mm Rol
  • Woodfill Berken filament 1.75mm Rol

Woodfill Berken

25.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Premium Hout Berken filament

Natuurlijke en gerecyclede materialen maken een opmars in 3D printing. Filament van PET flessen, ABS van autodashboards, Hennep en hout zijn producten die nu op de markt zijn. Natuurlijk allemaal bij ons uit voorraad te verkrijgen! Wij hebben 3 houtkleuren in ons assortiment: Berken, Es en Walnoot. Het premium hout filament is gebaseerd op standaard PLA. Aan dit basismateriaal zijn houtvezels toegevoegd waardoor je objecten voelen en ruiken alsof ze van echt hout zijn! De unieke kleur komt ook daadwerkelijk uit de verschillende unieke woodfibers die toegevoegd zijn. Het materiaal is erg geschikt voor het printen van natuurlijke woonaccessoires of een telefoon hoesje voor je smartphone. Doordat de basis PLA is print dit materiaal erg eenvoudig en heeft het bijna geen warping. Dit is absoluut een van de best printende woodfill filamenten die nu op de markt zijn. Als jij met natuurlijke filamenten aan de slag wilt is dit product een aanrader.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken Hout Berken Filamenten

De print temperatuur voor Premium hout filament ligt iets lager dan die van gewoon PLA. Een temperatuur tussen de 205 en 235 graden Celsius werkt goed. We adviseren alleen nozzles te gebruiken die groter zijn dan 0.4mm. Dit omdat in het filament echte stukjes hout zitten die er bij kleinere diameters moeilijk uit komen. We bevelen het gebruik van een verwarmd printplatform aan. Deze kun je instellen op een temperatuur van 60 tot 35 graden Celsius. Omdat de basis grondstof PLA is warpt dit materiaal erg weinig. Warping kan ervoor zorgen dat het object los laat van het printbed, of dat de nozzle een voorgaande printlaag beschadigd. Dit materiaal is ook zonder heated bed te printen. De diametertolerantie van die materiaal is uitstekend door het continu gecontroleerde productieproces. De tolerantie bij 2.85mm filamenten is 0.10mm. Bij 1.75mm is deze 0.05mm. Er worden regelmatig steekproeven gedaan om zeker te zijn van de geleverde kwaliteit. Dit filament is dus perfect te gebruiken als bijvoorbeeld Leapfrog wood filament of als Delta Tower hout filament.

Verpakking Premium Hout Berken Filament

Het materiaal zit in een degelijke doos. Hiermee zorgen wij ervoor dat het product in goede staat aankomt en dat je het op een mooie manier kunt presenteren in jouw winkel. Uiteraard is dit materiaal net als onze andere filamenten netjes geseald en goed afgesloten van de omgeving. Hierdoor blijft het ongeopend lang goed.

Aanvullende informatie Hout Berken Filament Premium

Dit filament kun je het beste na het gebruik direct verwijderen uit de nozzle. Dit voorkomt verstoppingsproblemen. Als de printer vastloopt, of als de print om wat voor reden dan ook mislukt, is dit filament lastig uit de printkop te krijgen. Het is fijn om in de buurt van de 3D printer te zijn om snel in te kunnen grijpen als dit nodig is. Dit kan je uiteindelijk schoonmaak werk besparen. Wij bevelen ook aan om cleaning filament mee te bestellen.

Additional Information

Materiaal

Woodfill

Kleur

Bruin

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

198 m

lengte bij 2.85mm

75 m

print-temperatuur

180°C-210°C

platform-temperatuur

35°C-60°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.2 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

brand

netto-gewicht

0.5 kg

bruto-gewicht

0.5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Woodfill Berken”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: