Home » Producten » Overig » Hout » Woodfill Zwarte Es
  • Woodfill Zwarte Es filament 1.75mm Rol
  • Woodfill Zwarte Es filament 1.75mm Rol

Woodfill Zwarte Es

25.95 inclusief BTW

1.75mm Opties selecteren2.85mm Opties selecteren

Premium Hout Zwarte Es filament

Wat je steeds meer ziet in FDM 3D printing is het gebruik van natuurlijke en gerecyclede plastic soorten. Pet flessen draad, filament uit autodashboard, printmateriaal uit hennep, ze zijn allemaal op de markt. Uiteraard bij ons ook uit voorraad leverbaar. Ons hout assortiment bestaat uit 3 soorten. Berk, Walnoot en deze prachtige Essen soort. Het premium hout filament is gemaakt van PLA met daaraan toegevoegd houten fibers in Essen kleur. Alle prints gaan hierdoor ruiken en voelen als echt hout! Jouw zonnebril wordt pas echt cool als je het zelf gemaakt hebt uit hout. Je maquette wordt nog realistischer als de natuurlijke materialen die je wilt verbeelden ook daadwerkelijk gebruikt zijn in het model. Doordat de basisgrondstof PLA is, print dit materiaal geweldig. Lage warping en goede bedhechting zijn kernpunten geweest bij de ontwikkeling van deze filamentsoort. Ben jij op zoek naar een natuurlijke touch in je print, dan is woodfill filament iets voor jou.

Beste prijs
Vanaf € 100,- gratis verzending
Uitstekende service met omruilgarantie

Product Description

Productkenmerken Zwarte Es Hout Filamenten

Dit zwarte es woodfill materiaal kan het beste verwerkt worden op een temperatuur die kleiner is dan de printtemperatuur van PLA filament. Het gebruik van een temperatuur tussen de 205 en 35 graden Celsius geeft een goed resultaat. De nozzle diameter van de 3D printer moet groter zijn dan 0.4mm om er goed mee te kunnen printen. Dit geldt voor zowel 1.75mm als 2.85mm hout filament. De houtstukjes zorgen er nameljik voor dat het net iets minder gemakkelijk door de nozzle gaat dan standaard PLA materiaal. Het verwarmde printbed bevelen we aan om te gebruiken bij dit materiaal op een temperatuur tussen de 35 graden Celsius en 60 graden Celsius. Doordat de kern van dit materiaal PLA is heeft deze filament nagenoeg geen last van warping en is het ook mogelijk om zonder heated bed een 3D object te creëren. Dit product wordt in Nederland gefabriceerd door specialistisch personeel. De materiaaleigenschappen zoals diamtertolerantie worden continu geautomatiseerd gecontroleerd. Mede hierdoor is dit filament zeer geschikt om toe te passen als een Prusa i3 filament.

Verpakking Premium Hout Zwarte Es Filament

De verpakking is eenvoudig maar degelijk. Een box met weinig opsmuk zorgt ervoor dat het product ongeschonden door het transportsysteem komt. De doos is ook toepasbaar om het product tentoon te stellen in een winkel. De spoel is dubbel afgesloten. 1 keer direct om de spoel, en nog een keer vacuüm verpakt om de doos zelf. Dit om de houdbaarheid van het product zo hoog mogelijk te maken.

Aanvullende informatie Hout Zwarte Es Filament Premium

Laat dit filament niet zitten in de nozzle. Het is verstandig om de nozzle leeg te maken als je klaar bent met printen. Het materiaal kan namelijk de nozzle verstoppen als het niet goed afgekoeld wordt. Als het mogelijk is doe je er verstandig aan om in de buurt van de printer te blijven om er snel bij te zijn als de printer een probleem heeft. Dit bespaard je mogelijk schoonmaakwerk. We adviseren om een schoonmaak filament bij te bestellen om na het gebruik van dit woodfill filament perfect te kunnen blijven printen met andere materiaal soorten zoals PETG.

Additional Information

Materiaal

Woodfill

Kleur

Zwart

Merk

MTB3D

lengte bij 1.75mm

198 m

lengte bij 2.85mm

75 m

print-temperatuur

205°C-235°C

platform-temperatuur

35°C-60°C

rondheid

>95%

tolerantie bij 1.75mm

0.05mm

tolerantie bij 2.85mm

0.1mm

dichtheid

1.2 g/cc

spoeldiameter

200 mm

spoelgat-diameter

50.5 mm

Diameter

1.75mm, 2.85mm

spoel breedte

55 mm

spoel leeggewicht

215 g

brand

netto-gewicht

0.5 kg

bruto-gewicht

0.5 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Be the first to review “Woodfill Zwarte Es”

Bekijk hier de richtlijnen voor een review

Plus en minpunten

Beveel je dit product aan?

Product wordt aan winkelmandje toegevoegd

Review richtlijnen

Wij horen graag je mening! Door je ervaring te delen help je andere klanten, zo maken we het elkaar allemaal wat gemakkelijker! Voor een goede review zijn wel een aantal richtlijnen:

Je review wordt niet geplaatst in een (of meerdere) van de volgende gevallen: